18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,7
TBP 104,4%
Hitrate 47,0%

Vejle Boldklub-Randers FC-18. July 2021 14:00

Units 4/10 Tabt
Vejle Boldklub vs Randers FC
Over 2.5 mål
18. juli 2021 14:00
ComeOn
Tippet til 1.90
Udgivet 15. juli 2021 15:28
Randers starter formentlig sæsonen uden deres to normale midterforsvarere, mens Vejle har fået en offensivt minded træner. Det skaber værdi i over 2.5 mål.

Randers måtte i seneste træningskamp undvære begge deres midterforsvarere, Marxen og Piesinger. Marxen har været ude hele preseason, mens Piesinger som minimum må anses som tvivlsom til kampen her. Det skal selvsagt tale meget for Vejle-mål. Sidste sæsons delte topscorer for Randers, Kamara, var skadet det meste af foråret, men har fået pænt med minutter i træningskampene. Er han bare med på bænken her, skal det være et fint løft i offensiven. Dertil kommer, at Randers lagde på deres offensive spil i sidste sæson, og er knap så primitive i deres spil, som til tider har kendetegnet Randers førhen.

Vejle har fået ny træner i form af Carit Falch, som kom til fra nedrykkede Lyngby. I Lyngby stod han for en enormt offensiv stil og bedømt ud fra Vejles træningskampe og meldingerne derfra, er det en lignende stil, han ønsker at praktisere i Vejle. Læg dertil, at stortalentet Faghir er blevet den skade, han kæmpede med i foråret, kvit og har scoret i de seneste to træningskampe.

Eftersom det er første kamp i sæsonen, ser jeg ingen grund til, at de to hold ikke skulle gå efter de 3 points ved stillingen 1-1.

Vejle Boldklub – Randers FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vejle Boldklub
Randers FC
Odds are subject to change. Last updated 18. juli 2021 13:56.

Vejle Boldklub – Randers FC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

3 kommentarer

  1. Meget enig i mål vinklen her.

    Sidder selv og kigger på både overen og begge hold scorer i den.

    Som du selv nævner spiller de defensive fravær en rolle og mon ikke Falch går efter en debut sejr mens Randers selvbillede efter sidste sæson, burde være at de skal slå hold som Vejle.

    Held og lykke 🙂

    1. Jo, jeg er fuldstændig enig i dine betragtninger. Havde også overvejet at kombinere BHS og over 2.5 og kan måske også fortryde, at jeg ikke gjorde det. Men især med Falch ved roret, tror jeg Vejle går efter alle 3 points i 90 minutter og som du siger, tror jeg efterhånden selvforståelsen i Randers er, at man skal slå et hold som Vejle, man må forvente kommer til at spille med om nedrykning, mens Randers kæmper om europæiske pladser.

Skriv et svar