18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Vejle Boldklub-FC København-29. August 2021 16:00

Units 5/10 Tabt
Vejle Boldklub vs FC København
Under 3 mål
29. august 2021 16:00
ComeOn
Tippet til 1.74
Udgivet 29. august 2021 06:47
Jeg begriber ikke, at oddset de seneste dage er blevet ved med at stige på under, men markedet er åbenbart uenige her og tror på mange mål. Jeg synes dog, et par store faktorer peger den modsatte vej. Nemlig at Peter Sørensen er ansat som træner, mens Mohamed Daramy er fortid i FCK.

Daramy var uden sammenligning den bedste spiller i Superligaen vurderet ud fra sæsonens første seks kampe, og han shinede også i sin sidste kamp for FCK, der slog Sivasspor 5-0. Daramy har vist et voldsomt offensivt niveau og har været en kontant trussel overfor sin direkte modstander med sin fart og sine 1vs1-evner. Det bliver et gigantisk tab for FCK, der kommer til at mangle hans fart og pågåenhed på siderne.

FCK har gode kombinationsspillere i formstærke Biel, Falk og Wind, men jeg tror i den grad, at FCK kommer til at mangle fart, og de bliver nemmere at lukke ned, hvis man formår at gøre rumme små omkring deres offensive spillere.

Til gengæld har FCK holdt clean sheet to kampe i træk, og det begynder at lysne med Grabara i mål og Boilesen med Khocholava foran. Det skal dog med, at man ikke holdt SønderjyskE helt fra chancer. Selvom sønderjyderne kun scorede 0,41 på xG, så havde de et par pænt store tilbud. Sivasspor var kun på 0,29 og her var FCK virkelig stærke til at holde dem far afslutninger.

Jeg tror, Vejle kan få det svært offensivt, og selvom Wahid Faghir scorede mod FCN, så har det ikke sprudlet for Vejle i offensiven. Nu kommer der en ny træner, og det vil højest sandsynligt give ny energi, mens Vejle også har det med at løfte niveauet, når de store kommer forbi Nørreskoven. Det viste man bl.a. mod Brøndby, da man spillede 2-2 og burde have vundet.

Med Peter Sørensen ved roret, så tror jeg, at Vejle kommer med et langt mere defensivt udtryk fra begyndelsen. Peter Sørensen luftede i åbningstalen sine forventninger til udtrykket, og det lugtede mere defensivt. Sørensen kommenterede på for mange indkasserede mål, og det skal man have gjort noget ved. Peter Sørensen er en klassisk 4-4-2 træner, og han går voldsomt meget op i, at have en stærk defensiv struktur, og det bliver første fokus for den nye træner.

Vejle har et stærkt stopperpar, og med Høllsberg på central midtbane har man virkelig fået en stærk løbevillig mitbane. FCK kommer til at være meget på bolden, men jeg tror, de får svært ved at brodere sig igennem en kompakt defensiv uden spillere, der kan skabe overtal ved at sætte sin direkte modstander.

Jeg forstår simpelthen ikke markedet her, og synes, det er et helt vildt odds for en 3-line. Vinicius er tilbage i Vejle, men får næppe den store rolle allerede nu. Ingen betydelige fravær hos holdene.

OBS: Odds 1,83 hos Bet365!

Vejle Boldklub – FC Ku00f8benhavn Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vejle Boldklub
FC København
Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 15:57.

Vejle Boldklub – FC Ku00f8benhavn Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Har glemt at nævnte i analysen, at Falk naturligvis er ude med sin baglårsskade fra torsdagens europæiske opgør.

    Oddset stiger stadig voldsomt på under, så markedet er ganske uenig. Jeg tror, der mangler info og viden ift. trænerskiftet, hvad den markedsændring angår.

    /Higuain

Skriv et svar