18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle Boldklub-AaB-16. August 2021 19:00

Units 1/10 Tabt
Vejle Boldklub vs AaB
Begge hold scorer: ja
16. august 2021 19:00
bet365
Tippet til 1.75
Udgivet 16. august 2021 06:17
Hjemmeholdet fra Vejle har haft en svær start under den nye cheftræner Carit Falch, som endnu har sin første sejr i Nørreskoven til gode. Kun et point i udekampen mod Brøndby er det blevet til. Senest blev de kørt over 4-1 af FC Midtjylland. Faktisk er det både offensiven og defensiven som ikke helt har ramt niveau endnu, hvilket nok skyldes de mange nye idéer som Carit Falch er kommet ind med. Offensiven bestående af Faghir, Sousa, Mucolli og Emmanouilidis bør kunne lave lidt ravage, som man så, da de rødklædte var på besøg i Brøndby.

AaB har vel egentlig fået en godkendt start med fem point for fire kampe, hvor af de har mødt tre af sidste års top 4-hold. Særligt præstationen i Parken i premieren og den seneste kamp mod AGF på hjemmebane var opløftende, og må give forhåbninger om en god sæson i Nordjylland.

Vejle er tvunget frem af banen i jagten på sæsonens første sejr, og AaB skal forsøge at lukrere på kontra, som de har været gode til i sæsonens første kampe. Det bør åbne op for en åben kamp, hvor der kan tilfalde gode scoringsmuligheder til begge mandskaber. I tre ud af de fire møder mellem Vejle og AaB i sidste sæson formåede begge hold at komme på tavlen.

Vejle Boldklub – AaB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. august 2021 03:12.

Vejle Boldklub – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar