Vasco da Gama vs Madureira RJ – 26. jan. 00:00

Profit
363,8
TBP
111,4%
Hitrate
49,7%
1378 Tips
Fodbold icon
Carioca 1. Div. Taca Guanabara | State Leagues
Vasco da Gama vs Madureira RJ
Vasco da Gama -1.00 (AH)
Tippet til 1.73
Units 3/10
Vundet +2,19
Udgivet 23. jan. 11:05

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Vasco Da Gama åbnede Carioca med fire i deres to første kampe men her spillede ungdomsspillere og reserverne. Nu er førsteholdet tilbage og spiller denne kamp.

✅ Madureira har spillet to kampe (tre point) men uden at imponerer. Dette bliver deres tredje på ni dage.

✅ Vasco Da Gama har styrket defensiven op til denne sæson. Den tidligere Benfica/Nantes forsvar Victor og den paraguanske landsholdsspillere Rojas er kommet til.

Vasco har været i Uruguay som en del af deres optakt til 2024 sæsonen. Her blev det til to venskabskampe (to sejre) og nyerhvervelserne Victor, Rojas & David var med. Vasco rykkede tilbage i Serie A op til sidste sæson. Det startede mindre imponernede men efter ansættelsen af Diaz i sommers gik det fremad. Siden den erfarne argentiner kom til, vandt Vasco 36 af deres 45 point og sikrede sig dermed endnu en sæson i det fineste selskab. Mens førsteholdet har været i Uruguay, har reserverne og ungdomsspillere spillet i Carioca. Det har de gjort flot med fire point fra to kampe men nu kommer førsteholdet og tager over. Det bliver dog uden offensive Pec som er på vej til USA men ellers forlyder det at de kommer i stærkeste.

Madureira åbende med et nederlag til Botafogo’s stamspillere på 1-0 og fik efterfølgende tre point mod Audax Rio. Det var dog en forholdsvis lige kamp, hvor de havde en halvleg hver og Audax kom direkte fra Amazonas. Det gør det mindre imponerende. Madureira er et mindre hold i Rio de Janeiro (rangeret 11 ud af 16) og har kun Carioca at fokusere på. Som følge heraf er alle stamspillerne fra sidste sæson væk og de har de et helt nyt hold til 2024 sæsonen. Tiden må vise om de som gruppe er på forgængernes niveau men intet videre har de ikke imponeret.

Det er svært at se forbi Vasco i denne kamp. Nu er stamspillere hjemme (landede i Rio mandag) og har midtugen til at forberede sig til denne kamp. Madureira er kommet på tavlen men på en billig baggrund mod et af de ringeste hold i staten. Gode chancer for at Vasco tager endnu en sejr og potentielt en sikker en af slagsen.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vasco da Gama – Madureira RJ Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Vasco da Gama – Madureira RJ

Vasco da Gama: Skader og karantæner

Madureira RJ: Skader og karantæner

Vasco da Gama – Madureira RJ Head 2 Head

Flere Tips

24. jul.
Units 3/10
Tippet til 2.21
Units 1/10
Tippet til 2.06
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.50
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. BettingGuru

    Vasco kommer med førsteholdet men et par spillere sidder alligevel over her. Formentlig Medel & Dimitri Payet mens det forlyder et par stykker af dem som deltog i de to seneste Carioca fortsat er med.

    Stadig et stærkt hold men ikke 100% i stærkeste.