Varzim-Oliveirense-22. May 2021 19:00

Sidste runde i den næstbedste, portugisiske række, hvor taberen af Varzim mod Oliveirense med 100% sikkerhed rykker ud.

Til gengæld redder BEGGE hold sig. med uafgjort, hvis blot Vilafranquense taber på udebane til Vizela, og det er der ganske pæne chancer for.

Vizela jagter nemlig automatisk oprykning og er blot et point foran Arouca på den tredjeplads, der udløser playoff-kampe mod nummer tredjesidst fra Primeira Liga. Arouca møder et umotiveret Chaves-hold på hjemmebane, så Vizela kan ikke tage let på kampen her.

Slår Vizela Vilafranquense, vil Oliveirense med uafgjort gå forbi med 32 point mod Vilafranquenses 31, mens Varzim og Vilafranquense begge vil være på 31 point. Her er Varzim dog foran på reglen om indbyrdes opgør, hvor holdet har vundet sammenlagt 4-2.

Uhyre generøst odds på pointdelingen her – i Frankrig står vi med en tæt på sammenlignelig situation i Lorient mod Strasbourg, hvor krydset er nede i odds 2,00, så jeg tøver ikke med at slå til med 7 units ud af 10 mulige plus ekstra 3 units på den velbetalte og logiske 0-0 løsning.


Varzim – Oliveirense Odds


Varzim – Oliveirense Head 2 Head


2 kommentarer

  1. Hej. Nu har jeg lige kigget på stillingen og forstår ikke hvordan du kan komme frem til at begge redder sig med uafgjort, hvis Vilafranquense taber. Det kan godt være de begge overhaler Vilafranquense, men Varzim vil da stadig ligge under stregen på en 17. plads, som jeg kan se. Nok derfor oddset er som det er. Eller har jeg misforstået noget?

    Hasan Sas

Skriv et svar