18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 139,0
TBP 107,5%
Hitrate 47,8%

Varde IF – AC Horsens-2. September 2021 17:15

Units 2/10 Tabt
Varde IF vs AC Horsens
Varde IF eller Uafgjort
2. september 2021 17:15
bet365
Tippet til 8.00
Udgivet 1. september 2021 10:38
Varde tager imod AC Horsens i Sydbank Pokalen og håber på at gentage succesen fra 2010, hvor de slog Brøndby med 4-2. Der kan også godt spekuleres i, at pokaldræberen kan gentage succesen mod Horsens.

Varde har deres daglige gang i Danmarksserien, hvor der er startet sæsonen ud med 1-1-2. De ligner mest af alt et midterhold, men der skal ikke tages fejl af at de ikke er det næste Odense FIUK hold. Truppen består af en masse spillere, der har været igennem diverse ungdomshold hos Esbjerg og er en flok unge drenge, der stadig har deres bedste fodboldår foran dem. De slog også på fornem vis B 1909 ud i sidste runde, som også har deres dagligdag i Danmarksserien.

AC Horsens har endnu ikke meldt ud hvilken trup de tager med, men da de i første runde mødte Sædding/Guldager fra Jyllandsserien og vandt 1-4, der stillede de med 0 af de samme spillere, som startede i den seneste kamp mod Lyngby.

Der er godt nok landskampspause for AC Horsens, men det ville være mærkeligt, hvis ikke Jens Berthel Askou brugte muligheden til, at prøve nogle af de spillere, som ikke har fået så meget spilletid af.

Til sidst bør det også nævnes at Horsens, er klart bedre når de ikke selv skal skabe kampene. Hvilket også kommer til udtryk i, at de har mindst possession af alle hold i 1. Division. 

Det er naturligvis en smal chance for Varde, men den ligger der og det vil langt fra være første gang, at der skulle komme en overraskelse i pokalen. Odds 25 virker ganske enkelt for voldsomt på sejren og det samme gælder for odds 8 på dobbeltchancen.

Varde IF – AC Horsens Odds


Varde IF – AC Horsens Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar