Vanløse IF vs Dalum IF – 18. mar. 13:00

Profit
934,3
TBP
106,6%
Hitrate
47,2%
3031 Tips
Fodbold icon
3. Division | 3. Division
Vanløse IF vs Dalum IF
Vanløse -2,5
Tippet til 1.80
Units 5/10
Vundet +4,00
Udgivet 18. mar. 06:56

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ En konflikt i Dalum har skabt kaos og fynboerne stillet et redningshold med suppleringer fra Albaniserien.

✅ Dalum har været skandaløst ringe i sæson med lutter nederlag.

✅ Vanløse kommer med masser af selvtillid efter sejr over Middelfart på udebane i 1. forårsrunde.

En konflikt i Dalum betød i sidste runde, at man kort før kampen mod Lyseng måtte aflyse, fordi man ganske enkelt ikke kunne stille hold. En konflikt mellem ledelse og spillere+trænere betød, at der var spillerflugt, mens trænerteamet også forlod klubben. På skrivebordet gav det et nederlag på 3-0 og en bøde på 25.000 kr., men endnu værre ville risikoen for udeblivelse resten af sæsonen være nedrykning til Serie 1.

For at undgå dette har Dalum skabt en ny ledelse, hentet et par af de tidligere trænere ind som erstatning, mens man har samlet en trup på min. 16 spillere fra 3. division og Albaniserien. Uden at kende den eksakte trup, så lyder det som en aldeles svækket trup ift. den 3. divisonstrup, man havde samlet inden jul, og det var sågar en trup, der slet ikke kunne klare sig. Nu bliver spillere fra 2 rækker under så indlemmet, og det skal koste voldsomt på niveauet.

Desuden er den en trup, der er samlet ene og alene for at holde gang i Dalum som klub, så de maksimalt lider en skæbne, hvor de ender i Danmarksserien efter sommer. Dalum er så håbløst langt bagefter, at intet andet kan lade sig gøre, og det må være enormt demotiverende at spille for et hold, der kunne holdes kunstigt i live i divisionerne og absolut intet har at spille for.

Dalum har 17 nederlag i 17 kampe og en målscore på 5-58. Fuldstændigt uhørt og et vidnesbyrd om, at Dalum i forvejen er alt for dårlige til at konkurrere i denne række. 10 af de 17 nederlag har været med 3 mål eller flere, og nu kommer man altså med et forringet hold, hvilket bør gøre mulighederne langt dårligere.

Vanløse startede stærkt med en udesejr på 2-0 over Middelfart, hvor man særligt imponerende holdt oprykningsfavoritterne fra scoringer og generelt fra store chancer. Vanløse har godt nok mistet en stor profil i Giran Pyne-Cole til Næstved, men man klarede skærene på flot vis uden den offensive profil, og man spiller pludselig med i toppen om mulig oprykning. Det her er en must win kamp, og da målscoren i sidste ende kan komme til at tælle, så er det med at få fyldt på nu.

Vanløse vandt det omvendte opgør med 2-0 i en kamp, man ganske vist ikke dominerede ret meget, men det var alligevel solidt, og nu får man bedre forudsætninger hjemme på egen kunstbane.

Man kan vælge alternative linjer hos Marathon eller spille en byg-væddemål hos Bet365 på over 4 mål + Vanløse-sejr til odds 3,00, hvis man vil prøve et alternativ til højere odds. Det er nemlig ikke helt uden chance, at dette kan blive en storsejr til Vanløse.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vanløse IF – Dalum IF Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vanløse IF
Dalum IF
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. mar. 12:56.

Forventede startopstillinger Vanløse IF – Dalum IF

Vanløse IF: Skader og karantæner

Dalum IF: Skader og karantæner

Vanløse IF – Dalum IF Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar