18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Vanloese IF-Vejle Boldklub-22. September 2021 16:30

Units 2/10 Tabt
Vanloese IF vs Vejle Boldklub
Under 3.5 mål
22. september 2021 16:30
Nordicbet
Tippet til 1.90
Udgivet 21. september 2021 09:26
DBU Pokalen.
Vanløse fra 3. div møder for første gang i et årti et Superliga hold i pokalen. Vejle vakler i ligaen men virker defensivt forbedret under Sørensen. Gode chancer for en relativt mål-fattig kamp.

Vanløse har fået en skuffende start på 3. div. Københavner klubben har trup og ambitionerne til en placering i den øvre halvdel men spillet har ikke været imponerende. Defensiven er deres stærkeste våben, og selvom de ligger anden sidst, har de lukket delt tredje færrest mål ind. Offensiven halter dog gevaldigt med blot syv mål på syv kampe. Flere offensive profiler forlod klubben i sommers, og selvom nomaden Morten Nielsen (formentlig fraværende) og den tidligere Superliga spiller Ayoub Sørensen er kommet til, har det ikke været imponerende. En af forklaringerne er at Vanløse spiller med mange indlæg. Ikke ideelt når man ikke har en boks angriber til at tage imod boldene. Forsvaret fortjener dog ros og seneste var 1. målmand Lasse Krogh tilbage igen og spiller formentlig også her.

Vejle skal og burde have fokus på Superligaen fremfor pokalen. Med blot to point er der en risiko for at de kan blive hægtet af i bunden. Tilbage i slut august kom Peter Sørensen til. Han tabte først 0-4 til Fck men havde kun været kort tid i klubben mens det efterfølgende er blevet til 0-2 mod Vordingborg i pokalen, et 1-0 nederlag til AGF og seneste 1-1 mod Viborg. Defensiven har fået en højere prioritet end hvad Carit Falch stod for. Offensiven har også været under niveau med blot fem mål i deres ni Superliga kampe. Mon ikke Peter Sørensen stiller relativt stærkt op her for at tanke selvtillid og få en sejr. De har kvaliteterne til at holde Vanløse fra målet, og det er et godt sted at starte.

Både Vanløse og Vejle har skuffet i ligaen. Begge har dog en god defensiv og trænere med fokus på dette. Omvendt mangler begge offensiv kvalitet og kan have svært ved at åbne modstanderne op. Vejle er mand for mand et bedre hold og kan komme til at sidde på kampen. Senest slog de et svagere Vordinborg hold 0-2 i en kontrolleret sejre. Noget ligende her er ikke urealistisk at forvente.

Vanloese IF – Vejle Boldklub Odds


Vanloese IF – Vejle Boldklub Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar