Vancouver Whitecaps – Los Angeles Galaxy – 15. september 2022 04:00

Profit
174,7
TBP
108,0%
Hitrate
48,0%
573 Tips
Soccer icon
| Major League Soccer
Vancouver Whitecaps – Los Angeles Galaxy
Los Angeles Galaxy vinder
Tippet til 2.50
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 13. september 2022 17:02

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Vancouver Whitecaps har stort set udspillet deres rolle i forhold til playoff pladserne.
  2. Los Angeles Galaxy skal ud og jagte en sejr, og kommer også i fornuftig form.
  3. Riqui Puig har haft stort betydning siden hans ankomst til Galaxy, og de ser ud til at have lettere ved at dominere deres kampe nu.

Los Angeles Galaxy står foran en lang udebanetur, men motivationen bør være helt på plads når de gæster ferieklare Vancouver Whitecaps. 

Vancouver har fire kampe tilbage og dermed 12 point at spille om, men med ni op og fire hold at skulle overhale, så er chancen for en playoff plads tæt på 0. Specielt med tanke på at de har tabt deres sidste tre kampe, og gnisten virker til at være komplet slukket for Whitecaps. Vanni Sartini overtog holdet midt i sidste sæson, hvor han gjorde det fornuftigt. Det er dog ikke blevet til de store resultater i år, og spørgsmålet er også om italieneren ikke også er skippet afsted næste sæson. 

Los Angeles Galaxy kommer ind med alt at spille for. De har tre point op til en playoff plads og fem kampe tilbage. Så selvom det er en lang udebanetur, så er der altså ikke tid til at rotere for Greg Vanney og hans mandskab. Galaxy kommer ind til kampen uden at have tabt deres sidste seks kampe. Riqui Puig er trådt direkte ind på holdet, og man kan mærke at han kommer fra en højere hylde. Sammen med Delgado og Vasquez har de nu en midtbane, der er så gode på kuglen, at det er svært for andre hold at få noget at sige centralt. Derudover så begynder formen for den tidligere Bayern spiller, Douglas Costa, også så småt at ligne en startplads igen. 

De vil dog skulle undvære midtstopperen Coulibaly, her vil man dog kunne rykke tidligere Juventus spiller Caceres ind centralt og bruge Araujo på backen igen. Raheem Edwards (venstre back) vil også stå over med karantæne, men igen vil det ikke være det store tab med Gasper, der næsten kan tage over 1:1. 

Vancouver får deres store stjerne Ryan Gauld tilbage, men samtidig vil de stadig skulle undvære den canadiske landsholdsangriber Luca Cavallini. Cavallini har været præget af skader og dårlig form, men er fortsat topscorer for Vancouver med 8 mål. Et stort problem for Vancouver, der mangler folk med mål i støvlerne. 

Tager vi samtidig et enkelt kig på de underliggende stats, så viser americansocceranalysis.com også at Vancouver har været et af de de dårligst præsterende hold i år. Kun overgået af fire andre ud af 28 hold.

Det er svært at forestille sig Vancouver komme ind som et forvandlet hold her, og hvis Los Angeles Galaxy bare spiller nogenlunde op til deres niveau, så bør vi se et stort chanceovertag til gæsterne. 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vancouver Whitecaps – Los Angeles Galaxy Odds


Vancouver Whitecaps – Los Angeles Galaxy Head 2 Head


Flere Tips

3. oktober 2022
20:45
Units 3/10
Tippet til 2.35
23:00
Units 1/10
Tippet til 1.50
4. oktober 2022
Units 6/10
Tippet til 2.62
Vis flere

Skriv et svar