Valentin Vacherot vs Andrea Vavassori – 19. mar. 17:30

Tennis ATP
Valentin Vacherot
Andrea Vavassori
19. mar.
18:35
Bech-avatar Bech

Kampstart

Kampstart

19. mar.
18:35
Over 22.5 partier
Vundet +1,50

Units

2/10
Over 22.5 partier %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Begge spillere server godt
  • Vavassori er bookmakernes favorit- Jeg tror kampen er mindst helt lige
  • Der kan let komme tiebreaks

| Sidst opdateret:

Analyse

Miami Kvalifikation, hard.

OBS: SAMME ANALYSE SOM ANDET SPIL PÅ KAMPEN

Valentin Vacherot har spillet et fremragende 2024 indtil nu, hvor han har vundet hele 19 kampe og bare tabt 2. Det har selvfølgelig været på challenger niveau, men her har han også slået spillere som mindst er på Vavassoris niveau, og jeg tror sagtens Vacherot kan presse italieneren i denne kamp.  Vacherot er virkelig stærk på hardcourt, og det er også her han har fået alle sine sejre i år, i første kvalkamp til denne masters slog han imponerende Garin i to sæt. Vacherot server rigtig godt, og specielt førsteserven er tung, og andenserven er også meget stabil. Imod Garin vandt han f.eks. 77 % bag sin førsteserv og endnu mere imponerende 76 % bag andenserven. Samtidig er han meget stabil fra baseline, og laver ikke specielt mange uprovokerede fejl for tiden. Jeg er faktisk meget imponeret over ham i øjeblikket, og tror nemt han kan komme i top 100, hvis han fortsætter disse takter.

Vavassori minder en del om Vacherot i spillestil. Han har også en god førsteserv, som han følger godt op ved nettet. Han spillede en tæt kamp i første kvalrunde, hvor der skulle tiebreak til i tredje sæt før han havde slået Ajdukovic. Vavassori har også spillet et fint 2024, men han har fået et par skuffende nederlag på det seneste til Quinn i Indian Wells, og i særdeleshed til Soto i Santiago.

Jeg tror dette bliver en tæt kamp, men jeg har i modsætning af bookmakerne Vacherot som svag favorit, taget hans fremragende form, og deres kampe i første kvalifikationskamp taget i betragtning. Jeg kunne nemt se en kamp med tiebreaks, og måske 3 sæt. Derfor spiller jeg også et lille overspil på kampen, men mit hovedbet bliver Vacherot til at vinde matchen.

Se flere tennis på SpilXperten.

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skriv første kommentar

Skriv et svar