Valencia vs Barcelona – 16. dec. 21:00

Profit
1.044,9
TBP
106,8%
Hitrate
47,2%
3349 Tips
Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Valencia vs Barcelona
Over 9,5 hjørnespark
Tippet til 2.00
Units 4/10
Vundet +4,00
Udgivet 15. dec. 23:50

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Der er altid et voldsomt tryk på Mestalla i disse opgør.

✅ Barcelonas er udtryk er blevet langt mere direkte.

✅ Det er to hold, der vil gå efter sejren.

Jeg forventer, at det bliver en åben affære, når Barcelona gæster Valencia. Udeholdet sparede stort set hele A-kæden, da man i midtugen tabte til Antwerp i Champions League. Dermed bør der være friske kræfter til at jage de tre point, og det er formentligt, hvad begge hold kommer til. Valencia ligger lidt i ingenmandsland med 10 point til europæiske pladser og 9 point til nedrykningsstregen, så det er en kærkommen mulighed til at gå efter pointene og det selvtillidsboost, som en sejr vil være.

Der er altid et stort tryk på dommere og modstandere, når de store klubber gæster Mestalla, og det er mere reglen end undtagelsen, at der kommer drama, når det tidligere storhold er vært for disse kampe. Det gælder mål, advarsler og ikke mindst hjørnespark, og dette ofte fordi, der spilles med tempo og intensitet, hvilket åbner kampene op. De sidste to sæsoners opgør på Mestalla har givet 13 og 11 hjørnespark i de indbyrdes opgør, og generelt snitter de højt i de indbyrdes møder.

Valencia snitter kun lige over 3 hjørnespark pr. kamp, mens Barcelona snitter hele 6. Dog er det tættere på 4, når Valencia spiller hjemme og halvdelen af deres hjemmekampe er da også gået over linjen. Barcelona snitter højt, fordi de har fået et mere direkte udtryk, og deres kampe snitter også højere end tidligere, fordi deres kampe er mere åbne, og Barca er “nemmere” at have med at gøre i denne sæson. Halvdelen af Barcelonas kampe er gået over i denne sæson, mens snittet ligger på 9,63.

Barcelona har i Raphinha, Joao Felix og Yamal fået udfordrende spillere, der er gennembrudsstærke og som går på mange udfordringer. Barcelona er da også det hold med suverænt flest 1v1-udfordringer i La Liga. Til gengæld tager Barcelona også imod mange angreb, fordi de ikke er ligeså boldfaste som tidligere (selvom deres 64% bold i snit lyder af meget og er på linje med tidligere år). Måske handler det lige så meget om, at deres defensive struktur og genpres-delen ikke længere er lige så stærk og med mere åbne kampe, så giver det muligheder for modstanderne.

Jeg tror, det kan blive en åben kamp med tryk under kedlerne, og jeg synes, 9,5 til odds 2,00 er en flot linje på “hjørnesparks-glade” FC Barcelona.

Gabriel Paulista og Javi Guerra er begge ude for Valencia. Det svækker defensiven, hvilket ikke er dårligt for spillet. José Gaya er ude med en skade, og det er til gengæld en svækkelse, at den kvikke venstre back er fraværende. For spillet kan det være begge dele alt efter, hvem der får det største offensive initiativ. Barcelona er uden Gavi og De Jong.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Valencia – Barcelona Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Valencia – Barcelona

Valencia: Skader og karantæner

Barcelona: Skader og karantæner

Valencia – Barcelona Head 2 Head

Flere Tips

25. jul.
01:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
26. jul.
Units 1/10
Tippet til 1.96
20:45
Units 1/10
Tippet til 2.22
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar