18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Uzbekistan vs Guatemala-12. September 2021 17:00

Units 2/10 Tabt
Uzbekistan vs Guatemala
Uzbekistan -2,5
12. september 2021 17:00
Marathonbet
Tippet til 1.70
Udgivet 11. september 2021 22:28
Det er blevet tid til VM i futsal. Turneringen starter søndag den 12. september. I gruppe B skal Uzbekistan møde Guatemala i en vigtig kamp. Dem, der kommer bedst fra start her, har gode muligheder for at avancere.

Uzbekistan debuterede ved VM i 2016, hvor det blev til et enkelt point i gruppen efter 3-3 mod Colombia. Mod Panama tabte man og mod Portugal var man uden chance – så man sagde hurtigt farvel igen. Holdet fik dog vist, at de afgjort har noget potentiale. Det har vi set siden, hvor de har markeret sig som ét af de bedre hold i Asien, om end hullet op til Iran og Japan synes at være for stort lige nu.

I testkampene forud for VM tabte de knebent til Spanien (0-1) og slog Portugal (3-1). Det er svært at bruge resultaterne til alverden, men det vidner om at Uzbekistan ikke er et helt ubetydeligt land.

Guatemala er heller ikke helt ubetydelige – de spiller bare i det kontinent, der er svagest repræsenteret. De har været med ved et par slutrunder. Faktisk er årets VM-slutrunde den femte, de er med i, men de har endnu ikke oplevet at gå videre.

Guatemala har et fornuftigt hold, men Uzbekistan bør være stærkere spiller for spiller. De har dog aldrig spillet mod hinanden, så styrkeforholdet er lidt ubekendt – jeg ser bare større perspektiver i Uzbekistans mandskab fremfor Guatemalas. Uzbekistan bør komme godt fra land med landets første sejr ved VM nogensinde.

Der er odds 1,70 hos Marathonbet og odds 1,66 hos Bet365. Spilbar ned til 1,60.

Uzbekistan vs Guatemala – Odds


Uzbekistan vs Guatemala – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Guatemala kom flyvende fra start og var foran 3-1 efter 7 minutter. Efter pausen øgede de til 4-1, men så kom Uzbekistan, og da de med få minutter tilbage af kampen udlignede til 4-4 lignede det maksimalt ét point til Guatemala – det var dog dem, der dukkede frem i de døende sekunder og vandt 5-4.

Skriv et svar