Usbekistan vs Thailand – 30. jan. 12:30

Fodbold icon
Asian Cup Slutspil | Asian Cup
Usbekistan vs Thailand
Usbekistan holder målet rent
Tippet til 1.83
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 29. jan. 23:13

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Usbekisk velorganiseret defensiv.

✅ Thailand skaber meget lidt offensivt.

✅ Stor kvalitetforskel på de to mandskaber.

På trods af, at vi snakker 1/8-finale ved de asiatiske mesterskaber, så er der stor kvalitetsforskel på de to nationer, hvor Usbekistan har større erfaring i knock out-fasen, som man har været fast bestanddel i de seneste fem slutrunger, mens Thailand kun har været i 1/8-finalerne i 2019, da man udvidede turneringen. Thailand er en miniputnation i fodboldsammenhæng, og de har i den grad også ageret som en med meget defensive gameplaner i gruppespilskampene.

Man slog Kirgistan 2-0, mens det blev til 0-0 mod Saudi Arabien og Oman i gruppespillet. I begge kampe skabte man umådeligt lidt, og der var en tydelig plan om at forsvare det ene point hjem. Kan Thailand gentage det her og bringe den i ekstra tid og straffe, så forventer jeg helt bestemt, at man køber det. Jeg tror, Thailand kommer til at stå meget lavt og forsvare. Det vil svække mulighederne for at skabe chancer, men man har haft succes med den defensive tilgang.

Usbekistan gik videre efter 3-0 sejr over Indien, 1-1 mod Australien og 0-0 mod Oman. Man har altså kun indkasseret en enkelt gang i tre kampe, og dette til en slutrundens favoritter. Usbekistan er ganske godt organiseret og bragte sig i 2023 også i Nations Cup-finalen med tre sejre i gruppespillet og kun en enkelt indkasseret.

Usbekerne kommer til at være mest på bolden her, men de kan godt få udfordringer med at nedbryde den thailandske defensiv, og jeg tror, det bliver en meget afventende og defensiv match, hvor 1,83 på at favoritterne holdet buret rent er ganske flot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Usbekistan – Thailand Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Usbekistan – Thailand

Usbekistan: Skader og karantæner

Thailand: Skader og karantæner

Usbekistan – Thailand Head 2 Head

Flere Tips

13. apr.
Units 2/10
Tippet til 51.00
14. apr.
Units 4/10
Tippet til 2.00
Units 3/10
Tippet til 1.77
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar