Usbekistan U23 vs Malaysia U23 – 17. apr.

Fodbold AFC U23 Asian Cup
Usbekistan U23
Malaysia U23
17. apr.
16:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

17. apr.
16:00
Usbekistan AH-1.5
Vundet +1,66

Units

2/10
Usbekistan AH-1.5 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Usbekistan med et erfarent U23 hold. Hele 16 mand med 10+ U23 landskampe og flere har været omkring A-landsholdet.
  • Malaysia er gode i sydøstasien men mindre imponerende mod de bedre nationer. Fire af de sidste fem kampe mod nationer bedre end dem er tabt.
  • Malasyia’s trup består primært af spillere fra deres nationale liga. Den følger kalenderen og starter først om en måned. Kampformen kan blive en udfordring.

| Sidst opdateret:


Analyse

Usbekistan’s U23 hold blev 2’er ved seneste AFC U23 Cup i 2022, fik bronze til Asian games i efteråret 2023 mens A-landsholdet nåede kvartfinalen ved AFC Asian Cup tidligere i år. En fodboldnation i fremgang. Det nuværende U23 hold har flere gengangere, da hele 16 mand har 10+ landskampe og flere med 20+ kampe. Få var med til seneste AFC U23 Cup mens flere deltog til Asian Games sidste år. Derudover har hele otte mand fået debut for A-landsholdet. Et sammentømret og internationalt erfarent hold.

Malaysia skal man ikke kimse af og særligt ikke mod de andre sydøstasiatiske lande. Her er de sammen med Thailand og Vietnam storholdene men de kommer oftest til kort mod bedre nationer. Indenfor de seneste måneder har de mødt Kina x3, Qatar, Thailand og Vietnam med blot ét point til følge. Malaysia har også flere gengangere fra tidligere. Særligt målmand Al-Amin, offensiv midt Izwan og angriberne Tierney & Hakim har været med længe. De er dog alle med undtagelse af Hakim i gang med deres liga-opstart for diverse klubhold og mangler kamptræning. De har fået en smule med U23 holdet i deres to nederlag til Kina og Qatar på det seneste.

Usbekistan er en AFC fodboldnation i fremgang, på både U23 og A-niveau. Spillerne har et indegående kendskab til hinanden, international erfaring og er i gang med deres nationale liga. Malaysia er fine men mindst et niveau under Usbekistan. Det kan komme til udtryk under kampen. Fine chancer for en relativ sikker Usbekistan sejr.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar