USA vs Tyskland – 8. sep. 14:40

Profit
67,6
TBP
108,4%
Hitrate
49,7%
181 Tips
Basketball icon
VM Finale | VM
USA vs Tyskland
Tyskland +10.5
Tippet til 1.90
Units 5/10
Vundet +4,50
Udgivet 7. sep. 15:20

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Tyskland fik et wake-up call i kvartfinalen

✅ USA har været meget svingende ved VM

✅ Tyskland var lige ved at slå USA i opvarmingskampene

Det er tid til at finde den ene af de to finalister, og det bliver enten Tyskland eller USA. Amerikanerne er som altid store favoritter, men denne linje virker yderst respektløs. Tyskland har været turneringen mest stabile hold, og selvom vi vandt vores spil på Letland +10,5 mod dem, så er dette et meget bedre spot for dem.

Tyskernes ledende point guard, Dennis Schroder, havde en forfærdelig kamp – nok den værste jeg har set ham spille for Tyskland. Den er nu ude af systemet, hvilket er super godt før dette brag af en kamp. Franz Wagner var tilbage efter et par uger med skade, og leverede en flot kamp, selvom han så lidt ‘’stiv’’ ud i sine bevægelser. Han sagde dog efter sejren over Letland, at han ikke har smerter mere.

Kombinationen af en dårligtspillende Schroder og første kamp med Franz Wagner tilbage på holdet, betød at de havde en rusten kamp mod Letland. Det var dog ikke overraskende. Det var næsten forventeligt. Jeg forventer et langt skarpere mandskab mod Team USA. De var nok lidt for selvsikre før kampen mod Letland. Det var et godt wake-up call.

De to nationer mødtes i en træningskamp fem dage før slutrunden begyndte. Her var Tyskland ærligt talt det bedre hold. De tabte i min optik kun fordi, at de havde spillet aftenen før – hvilket USA ikke havde. Energien løb ud i sidste periode af kampen for tyskerne. De viste dog, at de har et godt mandskab til at forsvare og angribe USA.

En linje på 10.5 er rigtig meget i en semfinale. USA er ligeglade med om de vinder med fem eller 15 point. Jeg tror bestemt på en tættere kamp, end linjen antyder. Tyskland vinder formentligt ikke, men jeg ville ikke være super overrasket, hvis det lykkedes dem.

Du kan følge hele min VM dækning på Twitter/X @ AndreasKrogh4.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

USA – Tyskland Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 8. sep. 14:39.

spx logo

Få altid de seneste eksperttips her!

Forventede startopstillinger USA – Tyskland

Ingen data.

USA: Skader og karantæner

Ingen data.

Tyskland: Skader og karantæner

Ingen data.

USA - Tyskland Head 2 Head

Flere Tips

26. sep.
Units 2/10
Tippet til 1.95
27. sep.
Units 2/10
Tippet til 2.25
28. sep.
Units 4/10
Tippet til 2.19
Vis flere

Skriv et svar