USA vs Slovakiet – 13. maj. 16:20

Ishockey World Championships
USA
Slovakiet
13. maj.
17:20
GoFishDK-avatar GoFishDK

Kampstart

Kampstart

13. maj.
17:20
USA -1,5
Tabt -5,00

Units

5/10

Tip-boosters:

  • USA kommer med et stærkere hold end normalt.
  • USA har haft mere hvile end Slovakiet op til kampen.
  • Slovakiet blev udspillet i optakten til VM af netop USA

| Sidst opdateret:


Analyse

USA startede VM med et nederlag til Sverige på 5-2, mens det blev til en klar sejr over Tyskland senest på 6-1. USA udspillede tyskerne i stor stil, og det var ikke mange gange, at Tyskland kom til det store i den kamp, hvor USA lukkede ned for dem.
USA kommer noget stærkere til denne slutrunde med flere stjerner, og jeg forventer lidt, at USA kommer til at spadsere gennem resten af gruppen. Med mødet mod Sverige og Tyskland, så har USA allerede spillet mod to af de hold, der forventes at ligge med i toppen af gruppen.

Slovakiet har spillet mod Tyskland, hvor de spillede en tæt kamp, men tyskerne var kyniske og udnyttede chancerne, når Slovakiet lavede fejl og var udisciplineret – enten med udvisninger eller sløseri med pucken i egen zone. Slovakiet endte med at tabe kampen med 6-4, men søndag formiddag tog Slovakiet lidt revanche, da de sejrede med 6-2 over Kasakhstan, hvilket dog var en mindre pligtsejr, hvis Slovakiet skal have chancen for at tage en kvartfinale.

USA har haft en dag enkelt hviledag mere, da de spillede lørdag aften mod Tyskland, og havde en let kamp i den sidste periode, mens Slovakiet måtte i aktion, søndag formiddag, og havde også en let 3. periode, hvor sejren bare skulle køres hjem uden problemer.
Op til turneringen spillede USA deres eneste træningskamp, og her udspillede man Slovakiet med hele 6-2, hvor USA viste noget af den klasse, som de har på holdet. Selvom amerikanerne ikke var spillet sammen, så viste de store hockey intelligens på isen, og kunne nemt finde hinanden.

USA har revanche til gode fra sidste møde, hvor der var noget på spil, da Slovakiet besejrede USA ved OL 2022, hvor Slovakiet endte med at vinde kampen med 3-2. Dog har USA et noget stærkere hold med denne gang.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar