Uruguay vs Brasilien – 7. jul.

Fodbold Copa America
Uruguay
Brasilien
7. jul.
03:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

7. jul.
03:00
Under 0.5 mål i 1. halvleg
Vundet +5,72

Units

4/10
Under 0.5 mål i 1. halvleg %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Voldsomt meget på spil og forventet låst affære
  • Brasilien med en stærk blok defensivt, men uden egentlig 9’er
  • Vinicius er ude med karantæne

Analyse

Det plejer at blive mere chance- og målfattig i knock out-fasen, og jeg tror bestemt ikke, at dette bliver nogen undtagelse. Der er ekstremt meget på spil og et stort pres på brasserne, som ikke har præsteret imponerende under denne slutrunde. Med meget på spil bliver det ofte en smule låst i kampens begyndelse, og jeg tror, der er så stor respekt for hinanden indbyrdes, at det bliver afventende fra begge mandskaber.

De to nationer mødtes senest tilbage i efteråret i VM-kvalifikationen, hvor Uruguay vandt 2-0 med en 1-0 føring i pausen. 1-0-scoringen fra Nunez kom dog på halvlegens eneste afslutning, og der blev scoret sølle 0,04 – 0,00 på xG. Det fortæller lidt om, hvor påpasseligt disse nationer ofte griber det an, når de møder hinanden og en kvartfinale ved Copa America bliver næppe nogen undtagelse.

Uruguay har set stærke ud og blot indkasseret en enkelt scoring, da man lukkede ind til 3-1 i slutminutterne mod Panama. Ellers blev Bolivia besejret med 5-0, mens USA led et nederlag på 1-0 i en kamp, der næsten var ligegyldig for Uruguay. Det vidner om en stærk defensiv, og det kan give brasserne udfordringer.

De slog ganske vist Paraguay 4-1, mens ellers har de ledt lidt efter rytmen, og de åbnede med 0-0 mod Costa Rica i en meget skuffende affære. Senest spillede Brasilien 1-1 imod Columbia i et opgør, som brasserne skulle have vundet for at blive 1’er i gruppen. Man formåede blot at skabe 0,37 på xG og scorede på direkte frispark. Det glider ikke for Brasilien i offensiven, og man mangler en 9’er, der kan fylde i feltet. Rodrygo og Vinicius har været brugt på skift, men de kommer ikke til deres ret fra denne position, og man får heller ikke det samme ud af deres 1v1-kvaliteter på siden, når feltet ikke fyldes op.

Det er for mange ens typer hos Brasilien, som mangler Gabriel Jesus eller Richarlison på toppen. Med en lav blok, så bliver det nemmere at lukke individualisterne ned, og Brasilien har ikke formået at være attraktive nok centralt til at bringe Vinicius i nok 1v1-situationer. Til dette opgør bliver det heller ikke Vinicius’ driblekunstner, som uruguayerne skal forholde sig til, for han er i karantæne, og det er naturligvis en enorm svækkelse for Brasilien.

Til gengæld har Brasilien en stærk blok foran Allison i målet. Militao og Marquinhos er et voldsomt stærkt stopperpar og de beskyttes godt af Joao Gomes og Bruno Guimaraes, som er et par hårde hunde fra den engelske Premier League, og som måske har mere kvalitet defensivt end offensivt, hvorfor brasserne også slider lidt med den del.

Der er gode offensive spillere og naturligvis kvalitet på nærmest alle positioner i en kamp som denne, men jeg synes, defensiverne med Militao og Araujo som forsvarsstyrmænd i begge ender står stærkt og med Vinicius Junior ude og et forventeligt defensivt og påpasseligt udtryk, så er 0-0 til pausen for odds 2,43 flot.

Uruguay vs Brasilien
Uruguay

Uafgjort

Brasilien

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar