18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Uruguay-Paraguay-29. June 2021 02:00

Units 2/10 Vundet
Uruguay vs Paraguay
Under 1.5 mål
29. juni 2021 02:00
bet365
Tippet til 2.62
Udgivet 28. juni 2021 08:32
Copa America
Uruguay og Paraguay har kvalificeret sig til knockout runderne men begges mål burde være at undgå et nederlag for dermed at undgå Brasilien i næste runde.

Uruguay har ikke spillet den mest sindsoprivende Copa America. Fire point efter tre kampe og billetten til knockout runderne er sikret. Forsvaret har været stabilt med erfarne Godin og Atletico's Giménez. De holdte Argentina og Chile nede på ét mål hver og samlet blot 1.65xG. Offensivt er de stadig anført af alderende Suarez og Cavani mens De Arrascaeta servicere dem. Selvom det blot er blevet til tre mål, hvoraf to blev scoret mod svage Bolivia har de alligevel en xG på hele 6.18. 4.42 af dem dog mod Bolivia.

Paraguay har ligesom Uruguay haft en stærk defensiv. To mål er lukket ind, hvoraf det ene var et straffespark mens de holdte Argentina 1.21xG i kampen mod dem. Defensivt har de få mangler. Midterforsvar Bruno Valdez er ikke med man han har været fraværende fra landsholdet i de sidste ti kampe. Offensiven er tilgengæld uden et par stamspillere i form af Torino's Sanabria, Bologna's Santander og Ingolstad's Lezcano. Blandt de udtaget offensive har blot én mand spillet 10+ landskampe.

Uruguay og Paraguay er i gruppe A. Uruguay som 4'er og Paraguay som 2'er. Chile indtager 3. pladsen men har spillet sine fire gruppekampe. 4'eren møder Brasilien i næste runde og med ét point hver rykker Chile ned som 4'er. Man kan ikke fortænke dem at tage det stille og roligt for dermed at sikre sig en kamp mod Colombia eller Peru i stedet for Brasilien. En sejr til en af dem er selvfølgelig nok til at undgå Brasilien, hvorfor jeg fortrækker under ét mål fremfor nul.

Alt i alt burde de begge dog været motiveret for at få ét point og det kan komme til at præge kampen.

Uruguay – Paraguay Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 29. juni 2021 10:30.

Uruguay – Paraguay Head 2 Head


Skriv et svar