Urawa Red Diamonds vs Manchester City – 19. dec. 19:00

Profit
1.017,4
TBP
106,7%
Hitrate
47,1%
3271 Tips
Fodbold icon
VM for klubhold | VM for klubhold
Urawa Red Diamonds vs Manchester City
Under 3,5
Tippet til 1.76
Units 4/10
Vundet +3,04
Udgivet 18. dec. 15:02

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Japanerne er stærke defensivt og vil givetvis stå dybt.

✅ Manchester City sparer sandsynligvis profiler og kræfter, hvis det bliver muligt.

✅ Disse semifinaler bliver sjældent målrige.

Semifinale ved Klub-VM, hvor Manchester City for første gang er repræsenteret qua deres Champions League-triumf i sidste sæson. Derfor betyder det naturligvis meget for Pep Guardiola og hans tropper, men det er stadig nedprioriteret ift. den hjemlige Premier League, som altid indebærer et stramt juleprogram. Pt. er Manchester City 5 point efter Arsenal, og derfor er der ikke råd til at smide flere dumme point, som det man så i weekendens hjemmekamp mod Crystal Palace.

Af den grund forventer jeg da også, at City kommer til at spare flere profiler i dette semifinaleopgør, hvor man er kæmpefavoritter og også bør kunne avancere med flere reserver i spil. Der venter en finale fredag, hvilket betyder, at kampen mod Brentford Lille Juleaften sandsynligvis bliver udsat. Derudover venter der kamp d. 27/12 og 30/12, så der er kommer til at være mange vigtige point på spil henover julen.

I weekendens kamp mod Palace var City uden Håland, De Bruyne og Doku. Tre meget markante spillere, hvor Håland har enorm betydning for offensiven, og selvom han sandsynligvis bliver klar, så tror jeg ikke, han bliver bragt i spil – netop fordi det har været en stresset fod, som skal have hvile. Det forringer altså Citys offensive muligheder ret markant og med Doku ude, mangler man også en kantspiller, der netop kan være vigtig til at bryde en lavtstående modstander op.

Jeg forventer som de fleste andre, at Urawa kommer til at stå meget dybt i banen for at forsvare 0-0 så længe muligt, og de har da også en stærk defensiv struktur, hvilket faktisk præger mange japanske hold, som gerne retter deres inspiration mod det europæiske. Det er da heller ikke et helt ueffent midterforsvar med danske Alexander Scholz og norske Marius Høibråten, som kom til Urawa efter Bodø Glimts successæsoner. Det er meget sigende for et stærkt defensivt mandskab, at det er to erfarne og pålidelige midtstoppere fra Skandinavien.

Urawa blev nr. 4 i den hjemlige liga og deres kampe snittede kun lige på den gode side af to scoringer pr. kamp. Ganske vist er Manchester City en anden størrelse, end den man normalt møder til hverdag, men det fortæller om et godt organiseret hold, der vægter den defensive del højt.

Samtidig kan City komme i stærkeste opstilling defensivt, og det gør det svært for japanerne, som har slidt med at finde vej til netmaskerne i den hjemlige liga, og som heller ikke bombede derudaf i den japanske Champions League. I kvartfinalen ved VM slog man Leon 1-0, og det var med hiv og sving i en målfattig affære, hvor man til gengæld holdt mexicanerne nede på en enkelt afslutning på mål i kampen.

Med semifinale og finale indenfor få dage, så er Pep Guardiola da også nødsaget til at gøre brug af reserver, og samtidig tror jeg også, man vil forsøge at økonomisere med kræfterne undervejs i kampen, såfremt man skulle komme foran 1-0 og 2-0. Det forsøgte man bl.a. tydeligt mod Palace i weekenden, hvor det ved 2-1 var rent boldmassage og uden nogen forsøg på at jagte 3-1-målet. Det kostede så dyrt, da man dummede sig ved at begå straffespark i overtiden og derfor kun fik 2-2.

Det er dog klassisk Manchester City, at man ikke bare buldrer afsted i jagten på scoringer, men at man kontrollerer føringer og sejre hjem ved solid boldomgang, og det er man måske nok det bedste hold i verden til. Den strategi er der ekstra god grund til at gøre brug af, hvis man rammer en føring tidligt i kampen, fordi man så skal klargøre til en finale tre dage efter.

Der er da heller ikke tradition for, at semifinaleopgørene med europæiske deltagere bliver målrige. I 2022 slog Real Madrid godt nok Al Ahly med 4-1, men dette var efter to scoringer i 92′ og 98′ minut. I 2021 vandt Chelsea 1-0 over Al-Hilal, i 2020 vandt Bayern 2-0 over Al Ahly, i 2019 vandt Liverpool 2-1 over Monterrey efter overtidsscoring af Firmino.

Desuden spilles kampen i Saudi Arabien, så City har også en lang rejse i benene, mens der heller ikke vil være et hjemmepublikum til at “pushe” dem fremad i offensiven. Rammer vi plet med, at Pep sparer sine offensive profiler, så har vi et rigtigt stærkt spil her. Skulle Håland komme i ilden, så holder jeg fortsat fast i, at der er værdi med så høj en linje – måske så kun til 2-3 units.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Urawa Red Diamonds – Manchester City Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Urawa Red Diamonds – Manchester City

Urawa Red Diamonds: Skader og karantæner

Manchester City: Skader og karantæner

Urawa Red Diamonds – Manchester City Head 2 Head

Flere Tips

15. jun.
Units 3/10
Tippet til 1.93
16. jun.
Units 3/10
Tippet til 2.06
21:00
Units 1/10
Tippet til 1.92
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar