Unionistas de Salamanca vs Barcelona – 18. jan. 19:30

Fodbold icon
Copa del Rey | Copa del Rey
Unionistas de Salamanca vs Barcelona
Under 3.5 mål
Tippet til 1.64
Units 6/10
Tabt -6,00
Udgivet 18. jan. 12:09

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Såfremt Barcelona skulle komme foran med et eller to mål i kampen, så tror jeg det totalt ville kunne tage tempoet ud af kampen. Spillerne hos Barcelona er trætte og ikke mindst skuffede efter den langvarige transport til Mellemøsten i den seneste Super Cup kamp, som bød på en afklapsning til Real Madrid.

✅ Unionistas styrker ligger i det defensive spil og man spiller ekstremt sjældent målrige kampe. Hvis man kigger på tværs af alle kampe inklusiv venskabs-kampe, så er det kun blevet til en enkelt kamp over tre mål i intet mindre end 23 kampe. Det taler for spillet.

✅ Barcelona har allerede offentliggjort, hvilke spillere som er udtaget til kampen, hvor en lang række profiler er ude. Otte spillere er meldt ude med garanti. Selvom reserverne er længder bedre end holdet hos Unionistas, så tror jeg på de mange rotationer kan påvirke dynamikken og samspillet på udeholdet og sætte lidt tempo ud af kampen.

Interessant opgør i den spanske pokalturnering i kampen mellem Unionistas og Barcelona. Unionistas lever en lidt anonym tilværelse i den tredjebedste række i Spanien, men har gjort sig bemærket med to overraskende stærke resultater i pokalen.

Unionistas slog først det stærke andendivisions hold Gijon med 2-0 hjemme, for så senere at slå ingen ringere end Villareal i straffesparkskonkurrence også på hjemmebane. Det giver selvfølgelig noget selvtillid inden mødet med Barcelona.

Barcelona kommer modsat fra noget af en skuffelse i den spanske Super Cup, hvor man blev elimineret med hele 4-1 af ærkerivalerne fra Real Madrid. Overordnet set har klubben en lidt skuffende sæson, hvor man blot er placeret som nummer fire i ligaen og er hægtet lidt af topstriden med netop Real Madrid og overraskende stærke Girona.

Holdnyt Unionistas

Til kampen har Daniel Ponz hele førsteholdstruppen til rådighed, hvilket endda også tæller de sjældent benyttede reserveholdsspillere Hugo de Bustos og Pablo Lopez i den allerede offentliggjorte trup.

Holdnyt Barcelona

Barcelona har allerede offentliggjort, hvilke spillere som er udtaget til kampen, hvor en lang række profiler er ude. Otte spillere er meldt ude med garanti.

Førstemålmand Marc-André ter Stegen er ude med en skade, hvilket også er gældende for de tre forsvarsspillere Inigo Martinez, Marcos Alonso og Joao Cancelo. Derudover er midtbanespilleren Gavi og den brasilianske angrebsspiller Raphinha skadede.

Derudover er anfører Ronald Araújo ude med karantæne, hvilket også er tilfældet for den unge angrebsspiller Lamine Yamal, som har været fast mand for Barcelona i ligaen.

Spilforslag

Barcelona undgik akkurat en komplet katastrofe i den seneste pokalkamp med en smal sejr på 2-3 over Barbastro, som spiller i den fjerdebedste række i Spanien. Selvom træner Xavi råder over solid kvalitet til kampen med hensyn til den udtagede trup, så forventer jeg, at det langtfra bliver den stærkestmulige opstilling fra kampens start.

Det er åbenlyst, at Barcelona er oplagt favorit i denne kamp og at de med absolut højest sandsynlighed også rent faktisk vinder kampen. Men jeg har en tiltro til, at kampen ikke bliver en walk in the park for udeholdet til trods for den markante klasseforskel og at det sagtens kan blive endnu en smal sejr.

Unionistas har gjort det fantastisk i pokalturneringen indtil videre og spillerne må have en fornemmelse af, at de specielt på hjemmebane kan drille Barcelona.

I lyset af de mange fravær og karantæner hos Barcelona, så tror jeg vi kommer til at se en lidt afventende og forsigtig tilgang til kampen fra begge hold og at samspillet og dynamikken hos Barcelona vil blive opbygget i et langsommere tempo.

Jeg ser en øget sandsynlighed for, at der ikke bliver scoret mere end to eller tre mål i kampen. Dermed synes jeg der er solid værdi i at spille under 3.5 mål i kampen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Unionistas de Salamanca – Barcelona Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Unionistas de Salamanca – Barcelona

Unionistas de Salamanca: Skader og karantæner

Barcelona: Skader og karantæner

Unionistas de Salamanca – Barcelona Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
19:30
Units 1/10
Tippet til 1.99
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar