Union St.Gilloise-Club Brugge-1. August 2021 13:30

Union St.Gilloise vs Club Brugge
Over 2.5 mål
13:30 1. august 2021
Tippet til 1.71
Units 5/10
Tabt
Udgivet 29. juli 2021 16:09
Sidste års mestre Club Brügge startede sæsonen ud med, at forsvare med hovedet under armen mod Eupen. Der blev på meget simple grundlag tilladt en hel masse chancer, som også endte i en xG på 2,35 til Eupen. Offensivt må vi dog sige at Brügge slog igennem i 2-2 kampen, da man skabte 3,26 med et straffespark selv.

Defensiven har efterhånden været et problem for træner Philippe Clement i et stykke tid. I mesterskabsslutspillet sidste sæson, der lukkede mand 11 mål ind i 6 kampe, og var lige ved at smide det hele på gulvet til Genk. I testkampene op til sæsonen har man blot holdt nullet en gang, det var da man mødte 2. Divisionsholdet Lierse og slog dem 3-0. Derudover har man også slået Genk 3-2.

Det kan muligvis have noget at gøre med, at man har skippet den ypper talenfulde midtstopper, Kossounou afsted. Derudover har man haft givet den stærke defensive back, Sobol, længere fri efter EM og Simon Mignolet er stadig tvivlsom, efter han blot er vendt tilbage til træningsbanen for kort siden.

Royal Union Saint-Gilloise startede sæsonen på fremragende vis. De slog Anderlecht med 3-1 på udebane, og spillede sig frem til to kæmpe chancer. Saint-Gilloise er oprykkere fra 1B Pro League, hvor de snittede 3,3 mål sæsonen igennem.

Træner Felice Mazzu er en rutineret herre i belgisk fodbold, og har hele 20 gange før mødt Club Brügge. På trods af at have været træner for pæne klubber som Genk og Charleroi, så har han en forfærdelig historik mod dem. 39 mål er der blevet lukket ind i de 20 kampe, og kampene mod Brügge snitter 2,9 mål. Statistikken mod den nuværende Club Brügge træner Phillipe Clement taler i den grad heller ikke mod spillet. Her står den på 8 indbyrdes opgør, der har resulteret i hele 27 mål!

Sidste år hed oprykkerne til Jupiler League, Leuven og Beerschot. I fire kampe mod de oprykkere, der gik linjen over tre gange da Club Brügge tog kampen op.

Sammenligner vi med overlinjen i Eupen, der nogle steder endte i under odds 1,40, så skal odds 1,71 være super flot værdi!

Union St.Gilloise – Club Brugge Odds


Union St.Gilloise – Club Brugge Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar