Union Espanola vs Colo Colo – 10. april 2022 23:30

Primera Division
Union Espanola 1X
Tippet til 1.90
Units 3/10
Vundet +2,70
Udgivet 5. april 2022 11:26
Besøg ComeOn

*Reklamelink

Chile, Primera Division

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Union Espanola har fået en fin start på sæsonen med point i seks af otte kampe og blot seks mål imod sig.

2️⃣ Colo Colo spiller ude i Brasilien mindre end 48 timer før denne kamp. Træner Quinteros indikere at dem som spiller i Brasilien sidder over her.

3️⃣ Union Espanola er et top 4 hold i Chile. Hvis Colo Colo sender reserverne i kamp skal kampen være meget tættere på 50/50.

Union Espanola har fået en fin start på sæsonen med point i seks af otte kampe, og blot seks mål imod sig. Offensiven har haltet lidt med blot otte mål. Det overrasker en smule da man hentede Garate op til sæsonen (scorede pænt i Primera B) samt har talentet Yanez (største salgsobjekt). Union var stærke hjemme sidste sæson, og det lader til at forsætte i denne. Blot seks af de seneste 23 kampe er tabt.

Colo Colo er tilbage i toppen efter de var ved at rykke ned forrige sæson. Sidste sæson blev de 2'er og er derfor med i Copa Libertadores igen. I den hjemlige liga er de startet stærkt med fem sejre ud af otte mulige og hele 18 mål scoret. Det lover godt for deres tur til Fortaleza i Brasilien, hvor de spiller mindre end 48 timer før denne kamp. En tur på små 6000km (cirka København til New Delhi). På den baggrund har træner Quinteros indikeret at dem som spiller i Brasilien ikke kommer i kamp her. Det er ikke urealistisk at forvente stamspillerne prioritere i Copa Libertadores og det dermed bliver backup spillerne som kommer i kamp her.

Union Espanola er et godt hold og igen med i toppen af ligaen, som stadig er ung. De har haft en uge til at forberede sig til kampen og er top motiveret når naboerne fra Colo Colo kommer på besøg (ikke et derby som sådan). Colo Colo lader stamspillerne sidde over og selvom de på papiret er et top 2 hold i Chile er der forskel på de 11 bedste og de 11 efter dem. Gode chancer for at Union bygger videre på deres gode hjemmebane præstationer ved at undgå et nederlag.

Union Espanola – Colo Colo Odds


Union Espanola – Colo Colo Head 2 Head


Flere Tips

14. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.86

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar