Union Berlin vs FC Köln – 20. dec. 18:30

Profit
1.031,2
TBP
106,7%
Hitrate
47,2%
3339 Tips
Fodbold icon
Bundesliga | Bundesliga
Union Berlin vs FC Köln
Over 9,5 hjørnespark
Tippet til 1.83
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 19. dec. 23:45

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Det er to hold, der statistisk set får mange hjørnespark og ynder at slå mange indlæg.

✅ Det er to hold, der skal jagte 3 point.

✅ De to mandskaber snitter mange hjørnespark, når de mødes.

Det er et vigtigt opgør i bunden af Bundesligaen, hvor nr. 15 og 16 mødes i et opgør, der skal afgøre, hvem der skal gå på juleferie med en plads under stregen. Begge ligger med 10 point, men Union har en kamp i hånden. Af den årsag kan det blive en taktisk låst kamp, hvor man ikke vil smide point til en direkte konkurrent – særligt fordi der er 6 point op til Bochum på 14. pladsen. Dette er det primære argument mod forslaget, men jeg synes, der er rigeligt, der opvejer det og mere til, og derfor sender værdien den anden vej.

Ligeledes er det to klubber, der på baggrund af de seneste sæsoners flotte resultater, hvor begge flere gange har placeret sig i den øverste halvdel, og hvor Union to gange i træk har kvalificeret sig til europæisk gruppespil, må have en selvforståelse, der rækker langt over deres nuværende placering. Derfor tror jeg ikke, det bliver en låst kamp med afventende mandskaber. Det ligger heller ikke i deres natur, og begge hold, særligt Köln, vil gerne spille med et offensivt udtryk.

Det ser man da også på deres generelle stats, og selvom de ligger i bunden, så er det to hold, der formår at trykke på i kampene, også når de er bagud. Unions kampe snitter 8,67 hjørnespark, mens Kölns kampe snitter 9,95.

Unions kampe er gået over linjen hele 9 ud af 14 gange, mens det for Kölns vedkommende er 8 ud af 15 kampe. Begge hold snitter selv 4,66 pr. kamp og i sidste sæson var Köln også en hjørnemaskine med over 6 tilspillede hjørnespark pr. kamp over en hel sæson. Trods en bundplacering er 4 ud af Unions seneste 5 kampe gået over, så ift. indledningen omkring risikoen for en taktisk låst kamp, så vidner det om, at Union spiller derudaf trods bundplaceringen.

En af årsagerne til, at holdene snitter mange hjørnespark er, at de spiller med enormt mange indlæg. Köln fører rækken på den front med hele 17,47 pr. kamp, mens Union ligger nr. 2 med 16,96 pr. kamp. Begge mandskab vil gerne angribe over siderne og med mange indlæg vil man altid skabe ravage i feltet og øge mulighederne for hjørnespark.

Der plejer da også at komme pænt med hjørnespark i deres indbyrdes møder, og i de seneste 11 kampe er snitter 10,7 hjørnespark pr. kamp.

Lad os håbe, der kommer tempo i kampen med offensive udtryk, hvor begge tør gå efter sejren, for så har vi et godt spil til denne linje.

Robin Gosens er ude for Union, hvilket er en bet for spillet, da han er et ren powerhouse fra sine backposition.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Union Berlin – FC Köln Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Union Berlin – FC Köln

Union Berlin: Skader og karantæner

FC Köln: Skader og karantæner

Union Berlin – FC Köln Head 2 Head

Flere Tips

19. jul.
Units 3/10
Tippet til 2.25
Units 4/10
Tippet til 1.96
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.30
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar