Uniao Rondonopolis vs Interporto – 23. jul. 21:00

Profit
351,9
TBP
111,3%
Hitrate
49,5%
1368 Tips
Fodbold icon
Serie D Grp. A5 | Serie D
Uniao Rondonopolis vs Interporto
Begge hold scorer ikke
Tippet til 1.65
Units 1/10
Vundet +0,65
Udgivet 22. jul. 10:35

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Sidste runde i Serie D. Uniao Rondonopolis skal bruge en sejr for at have en chance for at gå videre mens Interporto er ude.

✅ Interporto har været ringe. De er det hold med flest mål imod sig i de fire divisioner og det hold færrest scoret mål. Henholdsvis tre scoret og hele 44 lukket ind på 13 kampe.

✅ Interporto’s fremtid hænger i en tynd tråd. Klubben finanseres af en lokal rigmand men der er tvivl om spillerne kommer til at få løn. Desuden forlader majoriteten klubben efter denne kamp mens deres U20 hold har bedt om donationer for at kunne deltage i den lokale U20 liga.

Det er svært at være positiv omkring Interporto’s chancer her. Uniao Rondonopolis er kæmpe favoritter og skal bruge en sejr mens Interporto forlængst har udspillet sin rolle.

Interporto har blot scoret tre mål på 13 kampe. Manden bag ét af dem, Luiz Bahia (fast) er dog fraværende. De har ikke scoret i nogen af de sidste otte kampe men tilgengæld lukket hele 44 mål ind. Holdet er finanseret af en lokal rigmand som stillede midler tilrådighed før sæsonen, så de kunne stille til start i Serie D. Nu forlyder det at bestyrelsesformanden er i tvivl om spillerne får løn til den første da sæsonen mildest talt har været forfærdelig. De rygter må alt andet lige været demotiverende for de i forvejen hårdt prøvet spillere.

Uniao Rondonopolis skal højst sandsynligt bruge en sejr for at rykke ind i top 4. Eneste undtagelse er hvis Brasiliense taber og Uniao får ét point her. Mon ikke de går efter alle tre point. Uniao har været god men mindre gode på det seneste med to nederlag. De var dog begge på udebane til nr 1 og 2 i gruppen. De to har også scoret fire af de ni mål Uniao har lukket ind på deres 13 kampe.

Hvorom alting er, er der rigtig gode chancer for en storsejr til værterne. Interporto har været det ringeste hold på tværs af de fire divisioner og spillerne lader ikke til at have niveau til Serie D. At der tilmed hænger sorte skyer over klubben og spillerne står med det ene ben ude af døren, forøger sandsynligheden for at de kommer uengageret og umotiveret til kampen. Gode chancer for at max ét hold kommer på tavlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Uniao Rondonopolis – Interporto Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Uniao Rondonopolis – Interporto

Uniao Rondonopolis: Skader og karantæner

Interporto: Skader og karantæner

Uniao Rondonopolis – Interporto Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Units 3/10
Tippet til 3.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar