18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ungarn-Portugal-15. June 2021 18:00

Units 1/10 Vundet
Ungarn vs Portugal
Portugal -1.50 (AH)
15. juni 2021 18:00
ComeOn
Tippet til 2.33
Udgivet 15. juni 2021 06:57
Portugal starter ud mod gruppens formentlige “Prügelknabe” i form af Ungarn. Det var overraskende nok ikke igennem den traditionelle EM Kvalifikation, at Ungarn kvalificerede sig til EM 2020, men i stedet igennem UEFA Nations League. Her slog de Island 2-1 i finalen, hvilket gav dem en overraskende plads i det fine selskab.

Ungarn har ikke tabt nogen kampe siden de vandt over Island, men man må også sige, at de ikke er blevet testet for alvor. Deres største modstandere findes i Tyrkiet og Polen, og selvom de hentede gode resultater i begge kampe, var det ikke fordi Ungarn var deciderede imponerende. Vi ser også et ungarsk landshold, der primært består af spillere fra den hjemlige liga, eller andre lavere rangerende lande.

Portugal skal videre fra gruppespillet, også selvom modstanderne hedder Tyskland og Frankrig. Det er ikke usandsynligt at vi se to eller flere af disse hold ende på samme antal point, og så kan det i sidste ende komme ned til målscoren. Derfor er det også vigtigt at Portugal her yder en indsats, for at tage en komfortabel sejr, da det kan blive yderst vigtigt i sidste ende.

Portugal fik da også lagt lidt i kakkelovnen til det op til EM, da de slog Israel med 4-0 på hjemmebane i en testkamp. Her fik både Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes udfoldet sig flot i det offensive.

Ungarn – Portugal Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 15. juni 2021 17:49.

Ungarn – Portugal Head 2 Head


Skriv et svar