18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Ungarn-Frankrig-19. June 2021 15:00

Units 3/10 Vundet
Ungarn vs Frankrig
Frankrig vinder 2. halvleg
19. juni 2021 15:00
PokerStars
Tippet til 1.60
Udgivet 18. juni 2021 20:48
Ungarn skal på deres hjemmebane i Budapest tage imod Frankrig, og ligesom mod Portugal, så håber de på en enorm opbakning, der kan holde dem i live længe. Det var nemlig billedet vi så i første runde af Gruppe F, hvor Ungarn noget heroisk kæmpede sig igennem de første 84 minutter af kampen, indtil at de i sidste ende lod trætheden løbe med sig. Slutresultatet blev som bekendt 0-3 til Portugal, efter at Ungarn faldt helt igennem til sidst, og ikke havde kræfterne til at forsvare længere.

Man kunne forestille sig at Frankrig i et stykke af kampen ville få det svært ligesom Portugal. Vi har før set dem have svært ved, at få lirket de “nemme” modstandere op. F.eks. ser vi Frankrig spille to testkampe op til EM mod Bulgarien og Wales, der tildeles niveaumæssigt kan sammenlignes med Ungarn. Her scorer Frankrig 4 af deres 6 mål i anden halvleg, og først når modstanderen var kørt træt.

De forskellige scenarier jeg ser i denne kamp, er hvad der tiltaler spillet mest. Ungarn kan sagtens overleve med uafgjort – Det vil være et stort resultat, plus at der stadig vil være en chance for at avancere. Derfor kan man forestille sig, at de vil spille meget defensivt og kompakt i første halvleg, og tvinge Frankrig til at blive ved med at presse på i anden. For vi skal huske på at det er vigtigt Frankrig vinder, da man stadig langt fra er sikre på førstepladsen.

Det andet scenarie er at Frankrig er foran efter 1. halvleg. Her vil sluserne alt andet lige blive åbnet mere for Ungarn, som skal ud og presse på for en scoring. Vi så hvad det gjorde ved dem i kampen mod Portugal, hvor energien simpelthen ikke var til både at forsvare og angribe samtidig. Her skal Frankrig være i stand til at udnytte deres lynhurtige folk oppe foran.

Frygt scenariet er naturligvis at Frankrig er foran med 2 eller 3-0 efter 1. halvleg, og at kampen derfra vil dø ud en anelse. Efter hvad de viste mod Portugal, så virker det dog til at Ungarn har evnerne til at tildeles holde stand.

Ungarn – Frankrig Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 19. juni 2021 17:05.

Ungarn – Frankrig Head 2 Head


Skriv et svar