Ulsan Hyundai vs Kawasaki Frontale – 27. april 2022 11:00

AFC Champions League Grp. I | AFC Champions League
Over 2.25 mål
Tippet til 1.93
Units 1/10
Vundet +0,93
Udgivet 26. apr. 15:51
Besøg bet365

*Reklamelink

AFC, Champions League – Neutral bane i Malaysia.

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Der resterer to runder. Begge hold skal gå efter sejren og særligt Ulsan som er ringere indbyrdes end Johor Darul Ta'zim.

2️⃣ Både Ulsan og Kawasaki Frontale er storhold lokalt og regionalt. De har mødt hinanden flere gange og det har udviklet sig til et "asiatisk derby" ingen ville tabe.

3️⃣ Ulsan hentede Koszta op til CL. Med to mål på tre kampe har de nu endnu flere offensive strenge af spille på.

Ulsan Hyundai har ryggen mod muren inden de to sidste gruppe kampe. De er treer men har kun ét point op til Kawasaki Frontale men á point med Johor Darul Ta'zim. Netop Johor Darul Ta'zim møder de i sidste kamp men eftersom de er bedre indbyrdes skal Ulsan vinder her og den næste kamp. Johor Darul Ta'zim møder Guangzhou hvor de pt har 95% sandsynlighed for at vinde. Det ligger et pres på Ulsan Hyundai.

Kawasaki Frontale kan dog ikke vide sig sikre og skal gå efter point her og helst tre af slagsen. De stærke japanere kan glæde sig over at have en stærk trup. Flere er inde omkring Japan's landshold og de offensive brasilienere Damiao & Marchino giver lidt x-factor i front sammen med lokale Chinen.

Ulsan Hyundai kommer også stærkt til kampen. De mødte Guangzhou senest hvor de lod Lee Cheong-yong, Kim Tae-hwan, Kim Young-kwon, Lim Jong-eun & Park Yong-woo sidde over med henblik på denne kamp. Offensivt kom ungaren Koszta til for en lille måned siden. Han har gjort en fin figur med to mål på tre kampe. Han støder til en i forvejen stærk offensiv hvor Amano, Leonardo, Qazaishvili og ikke mindst Sydkorea legenden Chu-Young Park bidrager.

Missionen er klar for Ulsan Hyundai. De skal vinde denne kamp og der bliver ifølge træner Hong Myung-Bo blæst til angreb. De møder dog ikke en hr hvem-som-helst i Kawasaki Frontale. Japanerne har også som mål at gå videre men er nok mere tilfredse med et point end Ulsan, da de har Guangzhou i sidste kamp men har bestemt kvaliteterne til at true deres sydkoreanske rivaler.

Gode chancer for en relativt målrig kamp.

Ulsan Hyundai – Kawasaki Frontale Odds


Ulsan Hyundai – Kawasaki Frontale Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
Units 1/10
Tippet til 1.72
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar