18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 2,1
TBP 120,6%
Hitrate 50,0%

Ukraine-Nordmakedonien-17. June 2021 15:00

Units 6/10 Vundet
Ukraine vs Nordmakedonien
Over 2.25 mål
17. juni 2021 15:00
Udgivet 13. juni 2021 20:29
Kamp: Ukraine – Nordmakedonien
Tip: over 2,25 mål
Odds: 2,01
Bookmaker: Bet365

Anden runde kamp i gruppe C, hvor Nordmakedonien ihf ikke kan bruge X til særlig meget efter 1-3 i første kamp mod Østrig og Holland på udebane i sidste runde i gruppespillet.
I deres første runde kamp kom der ganske pænt med slutpenge på overen og kampen var da også en over-kamp bl.a. p.ga. Nordmakedoniens rystende svage defensiv, selv når de var på plads og afventede et Østrigs angreb. xG i kampen endte pænt over 3 samlet.
Holland og Ukraine har været meget tempofyldt, masser af afslutninger og høj xG her efter næsten 60 min.

Ukraine får mod Nordmakedonien på papiret gruppens letteste kamp og der skal og vil de gå hårdt efter de 3 point. PT er de bagud med 2-0 mod Holland her i første runde, hvilket blot taler endnu mere for at 3 point skal der til.
Når Ukraine spiller frisk til på udebane mod Holland, så bliver det næppe mindre ´friskt´ på neutral bane imod Nordmakedonien.

Kampen spilles i Bukarest (samme som Østrig – Nordmakedonien blev spillet med godt 9000 tilskuere). Vejrudsigten siger, i skrivende stund (sent Søndag aften), ca. 25 grader, men overskyet og en del regn.
Apropos regn, så regner jeg med, at der kommer en hel del over penge her, når vi nærmer os kampstart og for mig bør den her klart være en 2,5 line-kamp og tættere på 2,75 end 2,25 medmindre vejret viser sig at blive helt håbløst.

Kort fortalt: 2 hold, der spillede klare over-kampe i første runde og som begge har hårdt brug for alle 3 point og vil gå efter dem, mens deres manglende defensive evner i den grad blev tydeliggjort i første runde, hvorimod det så/ser ok ud offensivt. Ved evt 1-1 vil begge hold gå efter sejren og hvis et hold fører vil en sejr på mere end et mål give dem bedre muligheder for evt videre-avancement, så altså incitament til at gå efter en sejr på mere end blot 1 mål. Derudover ligner Nordmakedonien et hold der godt kan falde sammen ved modgang.


Ukraine – Nordmakedonien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ukraine
Nordmakedonien
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 14:59.

Ukraine – Nordmakedonien Head 2 Head


1 kommentar

  1. Velkommen til 🙂

    Det ligner et super godt spil. Jeg er med!

Skriv et svar