18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ukraine-England-3. July 2021 21:00

Units 3/10 Vundet
Ukraine vs England
Flest mål i 2. halvleg
3. juli 2021 21:00
bet365
Tippet til 2.10
Udgivet 2. juli 2021 09:38
Ukraine er en af de største overraskelser i denne kvartfinale af EM, og måske der kan argumenteres for at det er sket på en halv billig baggrund. De tabte to kampe i gruppespillet og den eneste vundet faldt mod sløje Nordmakedonien.

1/8-finalen for Ukraine stod mod Sverige, og her var det en meget sløv affære. På trods af to mål i første halvleg, var der for alvor ikke nogen af holdene, der turde at investere meget offensivt. 1-1 blev også kampens resultat og efter Danielson fik rødt kort i forlænget spilletid, der kunne Ukraine sikre sig en sejr efterfølgende. Set over hele kampen var det meget tydeligt, at det var et ukrainsk hold, der var mere end fysisk udmattede. Flere af de offensive spillere havde til sidst problemer med at løbe, og det bør vi kunne se spor af i denne kamp.

Vi kan meget vel forestille os at Ukraine vil tage samme udgangspunkt mod England som de gjorde mod Holland. Her valgte Shevchenko at stille sig ned og forsvare i første halvleg, med det enkelte mål om at komme til pausen målløst. Med tanke på at Ukraine havde så lidt energi at give af mod Sverige, så bør det også være fremgangsmåden for Ukraine her.

England har ikke haft det synderligt nemt offensivt under denne turnering, men de har til gengæld været bomstærke defensivt. I første kamp af turneringen, der skulle vi frem til det 57. minut før det første mål faldt. Rivalopgøret mod Skotland endte målløst, men det enlige mål mod Tjekkiet faldt i første halvleg. Mod Tyskland i 1/8-finalen så vi igen, at vi skulle helt hen til sidst i kampen, før det første mål faldt.

Gareth Southgate har ikke været nogen stor underholder under dette EM. Han kan meget vel vælge en tilgang, hvor han vil udnytte at England ikke har brugt lige så mange kræfter og har en bred trup. Altså bruge første halvleg på at få Ukraine ud og løbe, og langsomt bide sig ind i kampen. Skulle England komme foran i første halvleg, så er det også et ukrainsk hold, der skal frem og satse. Her må vi igen bringe os tilbage om pointen med et fysisk udmattet Ukraine hold – Der vil være en pæn chance for at Ukraine simpelthen smelter sammen, hvis de først kommer tidigt bagud.

Ukraine – England Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ukraine
England
Odds are subject to change. Last updated 3. juli 2021 20:57.

Ukraine – England Head 2 Head


Skriv et svar