UC Dublin FC vs Dundalk – 3. nov. 20:45

Profit
363,8
TBP
111,4%
Hitrate
49,7%
1380 Tips
Fodbold icon
Premier Division | Premier Division
UC Dublin FC vs Dundalk
Patrick Hoban scorer når som helst
Tippet til 1.75
Units 2/10
Vundet +1,50
Udgivet 2. nov. 16:53

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Sidste runde i Irland. Tabellen er stort set på plads. To hold kæmper om hvem der skal blive 2’er mens resten ikke har noget at spille for. Hoban kæmper dog for topscorer titlen.

✅ Hoban har scoret 12 mål på 33 kampe for Dundalk og er holdets straffesparksskytte. Mon ikke hans medspillere er opsatte på at hjælpe ham.

✅ Dundalk vandt 5-1 i det omvendt opgør mod UCD. Her scorede Hoban et hattrick.  

UCD har været meget ringe denne sæson. Sølle 11 point på 35 kampe og nedrykningen var en kendsgerning for flere runder siden. Særligt defensivt har de været overmatched med hele 91 mål imod og blot tre gange har de holdt modstanderne fra at score. Holdet er et universitets hold som består af studerende. Flere af dem har dog en fodbold baggrund på et højt niveau og klubben giver dem muligheden for at spille top fodbold mens de tager sig en uddannelse. Det betyder selvsagt at spillerne er relativt unge og ældste mand på holdkortet er 26 år. Majoriteten dog mellem 18-22.

Dundalk har også udspillet sin rolle og ender med en midterplacering. De har dog stadig noget at spille for i den forstand at topscorer Hoban ligger til på topscorer listen. Han har været deres topscorer de sidste mange sæsoner og med 12 mål i denne, er han det igen. Der er dog flere som kæmper om titlen og Hoban er ét mål efter fire andre. Det kræver nok 3+ før han har en chance for at tage den alene men mon ikke hans holdkammerater forsøger at hjælpe ham.

Dundalk er 1,30 favoritter til at vinde kampen og mållinjen er O/U 3,5 mål.

Dundalk vandt det omvendte opgør med 5-1. Her scorede Hoban et hattrick og har gode chancer for at komme på tavlen igen her.

Få flere fodboldtips på SpilXperten.

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

UC Dublin FC – Dundalk Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger UC Dublin FC – Dundalk

UC Dublin FC: Skader og karantæner

Dundalk: Skader og karantæner

UC Dublin FC – Dundalk Head 2 Head

Flere Tips

25. jul.
01:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
26. jul.
Units 1/10
Tippet til 1.96
20:45
Units 1/10
Tippet til 2.22
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar