UAE Tour 2024 – 1. etape – 19. feb. 10:05

Cycling UAE Tour 2024
UAE Tour 2024 – 1. etape
19. feb.
10:05
Jesper Carstens-avatar Jesper Carstens

Udgivet

Udgivet

19. feb.
10:05
Sam Welsford
Tippet til 7.00*
Tabt -1,00

Units

1/10
Sam Welsford 7.00*

Tip-boosters

  • Sam Welsford vandt tre etaper ud af tre mulige i Tour Down Under. Han er én af de hurtigste sprintere i feltet
  • Problemet har altid været positionskampen, men efter skiftet til Bora-hansgrohe har han nu ét af de bedste leadouts i form af Ryan Mullen og Danny van Poppel
  • Flere af konkurrenterne må undvære stærke leadout-folk i det her løb. Det åbner døren for at et etableret leadout-tog kan dominere

Analyse

UAE Tour – 1. etape

Sam Welsford er én af de allerhurtigste sprintere i feltet, men han har altid haft store vanskeligheder ved at navigere rundt i spurterne – derfor var han også uhyre anonym i sidste års Tour de France. Men skiftet til Bora-hansgrohe kan vise sig at blive helt perfekt for den hurtige australier.

Vi så det allerede under Tour Down Under, hvor han vandt tre gange. Han blev styret fuldstændig af Ryan Mullen og Danny van Poppel, der også er med her. Hvis han kan holde deres hjul, bør han få et godt udgangspunkt før spurten på 1. etape. Særligt da flere af konkurrenterne mangler vitale folk i deres leadout-tog. Tim Merlier, Olav Kooij, Mark Cavendish m.fl. mangler således folk, og det kan koste lidt. Der er dog ufatteligt mange sprintere til start i årets løb.

Der er risiko for sidevindskørsel her i Mellemøsten. Det vil nok være lidt et slag for dette spil. Der er også et stigende opløb, men efter bedste overbevisning bør det ikke koste alverden for Welsford, da det ikke specielt stejlt.

I sidste ende synes jeg, prisen er for høj på Welsford. Jeg har altid rangeret ham som én af de hurtigste, men han har manglet de rette folk omkring sig. Dem har han nu, og hvis de flotte takter fra Tour Down Under kan fastholdes, så får man ikke det her odds på ham i mange spurtafslutninger i 2024. Jeg tager gerne odds 6 eller derover.

Marked:
7,00 – Bet365
6,00 – Bwin

Flere tips

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skriv første kommentar

Skriv et svar