18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 141,4
TBP 108,1%
Hitrate 48,0%

U21 EM Vinder

Units 3/10 Push
Arkiveret tip
January 1, 2010 00:00
Udgivet March 17, 2021 14:24

U21 EM står for døren og starter op d. 24. marts og her skal 16 hold dyste om at tage en eftertragtet titel som Europamestre for U21-Landshold. Formatet er lidt specielt i år, hvor det skal afgøres over to forskellige perioder. Gruppespillet afgøres fra d. 24. marts – 31. marts, mens knockout-fasen vil blive afgjort fra 31. maj – 6. juni, lige inden EM starter. Det betyder også at de trupper som vi ser nu, vil ikke nødvendigvis være de trupper, som vi ser igen d. 31. maj, der er dog nok en overvejende sandsynlighed for, at det vil blive tæt på de samme mandskaber. Kampene vil blive spillet i Ungarn og Slovenien bag lukkede døre, mens UEFA ikke har udelukket, at der kan være tilskuere på lægterne til de afgørende kampe.

Favoritterne

Som altid er Frankrig, Spanien, England og Tyskland topfavoritterne, og det er da også nogle ganske stærke landshold, der er blevet udtaget. Specielt Frankrig og England ser på papiret utroligt stærke ud, mens Spanien og Tyskland ser svækket ud til fordel fra tidligere år.

Frankrig har på papiret det nok stærkeste mandskab med i år, der tæller profiler som Aouar, Badiashile, Kounde, Guendouzi, Camavinga og Edouard – Listen er lang og der er kendte profiler på stort set samtlige pladser. Det er dog langt fra første gang, at Frankrig har et fantastisk hold med til U21 EM. Det var også tilfældet i 2019, hvor de blev sendt ud i semifinalen med 4-1 til Spanien, ligesom de i 2017 missede kvalifikationen, ved at ende 2’er bag Nordmakedonien med spillere som Dembele, Lemar, Tolisso, Rabiot, Lenglet, Pavard osv. Det er også et fransk U21-Landshold, der ikke har vundet turneringen siden 1988 – Der er en stor tradition for Frankrig til undervurdere deres modstandere i disse U21-slutrunder.

England er også et yderst spændende hold i år, som byder på Max Aarons, Ben Godfrey, Tom Davies, Curtis Jones, Dwight McNeill, Mason Greenwood, Calum Hudson-Odoi og Eddie Nketiah. Der er et hav af Premier League kampe i Englands trup, og mange af spillerne er allerede ganske rutinerede på den største scene af europæisk fodbold.

Tilfældet var det samme i 2019, hvor truppen indeholdte spillere som Harvey Barnes, Dominic Calvert-Lewin, Mason Mount, Aaron Wan-Bissaka, James Maddison, Phil Foden og Tammy Abraham. Et fantastisk hold, som formåede at slutte 3’er i gruppespillet uden at vinde en kamp. Dengang var det Aidy Boothroyd, der stod i spidsen for holdet, og yderst overraskende vil det igen være ham, der står i spidsen for U21-Landsholdet. Boothroyd så yderst begrænset ud på hans taktiske evner i 2019, og det kan blive en kæmpe hæmsko for England igen.

Både Spanien og Tyskland har traditionelt klaret sig ekstremt godt på U21-scenen, hvor de er to af de mest vindende landshold. Det var i øvrigt også de to hold, der stod i finalen i 2019. De har dog begge tilfældes dette år, at de ser temmelig svækket ud på profil fronten og deres “kuld” denne sæson, måske ikke helt rammer samme niveau som tidligere år.

Holland

Holland ser rigtig spændende ud i denne sæson, og de rammer måske et af de bedre “kuld” end de længe har gjort. De smadrede sig igennem kvalifikationen med 27/30 point, og scorede helt ufattelige 46 mål og lukkede 5 ind i 10 kampe. De har også udtaget et rigtig spændende hold, hvor der sprudler med talent. Myron Boadu er et varmt navn hos de europæiske topklubber og har allerede vist sig godt frem i Æresdivisionen med et hav af mål. Justin Kluivert fra RB Leipzig er temmelig erfaren på trods af sin unge alder, og det samme kan siges om Javairo Dilrosun, der har spillet fast to år i Bundesligaen. Defensivt er de også yderst solidt dækket ind med Perr Schurs, der spiller fast i Ajax, Sven Botman, der spiller fast i Lille, Jordan Teze i PSV og Mitchel Bakker, der har fået en del kampe for PSG. Derudover har de AZ Aklmaar kaptajnen Teun Koopmeiners til at styre midtbanen. De præstationer som Holland lagde frem i kvalifikationen både defensivt og offensivt, var noget af de mest lovende fra alle holdene.

Holland er havnet i en god gruppe fra deres synspunkt, der tæller Ungarn, Tyskland og Rumænien. Tysklands mindre stærke udtagede landshold, kan godt komme til at give Holland førstepladsen.

Portugal

Portugal var i samme gruppe som Holland i kvalifikationen, og opnåede samme antal point, men endte 2’er på en dårligere målscore. Portugal skal bestemt ikke undervurderes, da de seneste år har udviklet sig rigtig meget på ungdomsplanen. Vi har set i Youth Champions League, at de seneste år, der har Porto og Benfica, været blandt de absolut bedste hold på det tekniske plan. Dette år vil deres U21-Landshold også kunne mønstre ekstrem fart og højt teknisk niveau. Selvom der måske ikke er lige så meget erfaring fra europæiske top-6 ligaer, som der er hos nogle af de andre favoritter, så skal man ikke tage fejl af, hvor højt et teknisk og taktisk niveau Portugal spiller på. Og der kan da også sagtens stadig namedroppes flotte navne hos Portugal, hvis trup indeholder Rafael Leao, Diogo Dalot, Pedro Goncalves, Florentino Luis og Gedson Fernandes.

Portugal er endt i gruppe med Kroatien, England og Schweiz og da to hold går videre fra hver pulje, så er deres chancer rigtig stærke.

Spillet

Odds 4,80 er et effektivt odds, hvis man kombinerer 40% af indsatsen til odds 12 på Portugal hos LeoVegas* og de resterende 60% på Holland til odds 8 hos LeoVegas.

Da Holland er placeret i Gruppe A og Portugal i Gruppe D, så vil de ikke kunne møde hinanden før en eventuel finale.


Skriv et svar