Tyskland vs Letland – 6. sep. 10:45

Basketball icon
VM Finale | VM
Tyskland vs Letland
Letland +10.5
Tippet til 1.88
Units 3/10
Vundet +2,64
Udgivet 6. sep. 09:45

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Et hold som Letland er ‘’aldrig’’ ude af en kamp

✅ Letland har leveret sensation på sensation

✅ Tyskland får måske brugt deres gode rytme

Kvartfinalerne er allerede skudt i gang, og onsdagens første kamp involverer Tyskland og Letland. To hold der indtil videre har været flyvende – på hver deres måde. Tyskland har spillet det mest solide/bedste basketball i turneringen, mens Letland gang på gang har bidt fra sig som underdogs.

Letland har indtil videre slået Frankrig (det eneste land der vundet medaljer ved de seneste tre slutrunder), Spanien (forsvarende EM og VM mestre) og senest Brasilien i en direkte kamp om kvalifikation til kvartfinalen. De spiller med et voldsomt fokus på ‘’team basketball’’, og bevæger bolden som ingen andre. De er skræmmende gode på de dybe skud, og spiller overraskende energisk forsvar.

Især deres gode 3-pointsskytter betyder, at de aldrig er ude af en kamp, da de kan sætte massere point på tavlen på få minutter. Selv hvis de er bagud med 20 point med fem minutter tilbage, så kan de nemt komme tilbage i opgøret. Det er der ikke mange hold der kan – især ikke i FIBA basketball (stor forskel på intl. turneringer og NBA).

Tyskland er for mig det, uden tvivl, bedste europæiske hold i turneringen. Jeg har endda været varmere på dem end de fleste – både før og under turneringen. En sejr på mere end 10 point er dog meget. Specielt hvis vi tager med i betragtning, at de kæmper om en semifinaleplads. I tilfælde af en tæt kamp, er tyskerne ligeglade med om de vinder med fem eller 15 point.

Franz Wagner (tyskernes bedste spiller) har været skadet siden første kamp mod Japan, men han bør være tilbage mod Letland. Ja, at han kommer tilbage bør bestemt gøre dem bedre, men det er allerede medregnet i linjen. Det kan dog sagtens skabe gnidninger i maskineriet. At tilføje en spiller der betyder så meget, kan være svært, når de har spillet fire kampe uden ham.

Jeg tror bestemt, at Tyskland vinder, men det bliver med en forskel på 1-9 point. Letland har en fantastisk trænerstab anført af Luca Banchi, og kan spille uden pres – tyskerne ved godt, at de er store favoritter. Linjen bør være korrekt omkring +8.5/+9.

Du kan følge hele min VM dækning på Twitter/X @ AndreasKrogh4.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tyskland – Letland Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Tyskland – Letland

Tyskland: Skader og karantæner

Letland: Skader og karantæner

Tyskland – Letland Head 2 Head

Flere Tips

21. apr.
Units 2/10
Tippet til 1.90
15:00
Units 4/10
Tippet til 2.08
16:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.40
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar