18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -12,2
TBP 95,0%
Hitrate 37,3%

Tyskland-Ungarn-23. June 2021 21:00

Units 5/10 Tabt
Tyskland vs Ungarn
Tyskland -1.50 (AH)
23. juni 2021 21:00
Unibet
Tippet til 1.62
Udgivet 19. juni 2021 17:13
Tyskland er i gang med at tæve Portugal. Et dårligt tilbageløb ved det portugisiske kontramål, men ellers fremragende tysk spil. Konstant pres og genpres – og en veloplagt offensiv. Kampen er ikke slut, men tyskerne synes at have genfundet spilleglæden og formlen. Efter et tungt 0-1-tab mod Frankrig.

Og når man kan udspille solide Portugal, bør man også kunne udspille begrænsede Ungarn. Der nu skal spille på udebane efter to hjemmekampe med masser af tilskuerstøtte.

Efter 0-3-tab mod Portugal (tre sene mål; ungarerne holdt stand længe) fik Ungarn flot og fortjent 1-1 mod Frankrig, men kan næppe gentage det imponerende stykke defensivarbejde her. Dels fordi tyskerne med to aktive wingbacks har en anden dimension end Frankrigs formation. Dels fordi vigtige kræfter mangler/er trætte. Ungarn må i forvejen ved EM undvære kreatørstortalentet Szoboszlai samt midtbanekollega Kalmar. Nu er der tvivl om andre vigtige folk. Den store, erfarne angriber Szalai udgik med skade tidligt i kampen mod Frankrig, og til sidst haltede holdets to bedste i opgøret: midtbanekæmper Kleinheisler (blev udskiftet) og offensivmand Sallai.

Ungarerne har en klassekeeper i Gulacsi og en stærk midterforsvarer i Orban, men hvis de ikke er for 100%, bør det blive særdeles svært for dem i München.

Tyskerne har nok stadig ikke Goretzka for 100% (han er klar efter sin skade, men har, pr halvejs mod Portugal, ikke spillet i mere end en måned), så de er heller ikke ved fuld styrke på midtbanen hvor Kroos slår gode afleveringer, men er langsom. Og fremme mangler en Lewandowski-type. Men ellers et hold der er langt stærkere end Ungarn.

Tyskland – Ungarn Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 25. juni 2021 17:29.

Tyskland – Ungarn Head 2 Head


2 kommentarer

  1. Müller går sandsynligvis glip af kampen. Til gengæld er Goretzka startklar, og han overtager nok startpladsen fra Bayern-klubkammeraten. Der har været tvivl om Hummels, men han meldes helt klar.

  2. Hos Ungarn meldes centreforward Szalai klar efter at være udgået mod Frankrig med en hovedskade. Skulle også være kampklar: offensivmand Sallai og midtbanefighter Kleinheisler (begge haltede mod slutningen af opgøret mod Frankrig).

Skriv et svar