18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -42,0
TBP 73,6%
Hitrate 34,0%

Tyrkiet-Wales-16. June 2021 18:00

Units 4/10 Tabt
Tyrkiet vs Wales
Over 2 mål
16. juni 2021 18:00
ComeOn
Tippet til 1.93
Udgivet 15. juni 2021 09:32
Bliver det virkelig så målfattig som spået?
Onsdag aften banker Tyrkiet og Wales sammen i deres anden kamp ved EM-slutrunden, bookmakerne forventer et målfattig opgør, men jeg mener, at der er fint belæg for at vi kan få gang i målscoringen her.

Tyrkiet fik et skuffende udlæg på slutrunden, da de blev rundbarberet af et veloplagt italiensk mandskab, og der er ikke meget i den indsats, som taler for tyrkisk målfest her. Men Wales er et hold af en helt anden kaliber end Italien, og med det klare nederlag i første kamp, så skal Tyrkiet frem på banen og jagte sejren, for sidste kamp i gruppen er mod Schweiz, som er et nøk bedre end morgendagens modstander. 3 point i dette opgør kan i bedste fald være nok til at sende Tyrkiet videre som en af de bedste 3’er i gruppespillet.

Tyrkiet formåede aldrig rigtig at spille sig ud af Italiens høje pres i første opgør, men til dette opgør vil vi formentlig se Tyrkiet som det mest boldbesiddende hold, lige som vi så Schweiz være det mod Wales i første runde. Netop det kampbillede passer både Tyrkiet og Wales fint! Tyrkerne viste sig i marts måned som et yderst målrigt bekendtskab, i tre kampe mod Holland, Norge og Letland scorede tyrkerne hele 10 mål, og indkasserede 5. På den baggrund mener jeg, at mållinjen er lidt skæv her, hvor Tyrkiet ikke kan regne med at 1 point vil være nok til avancement i sidste ende, og formentlig vil jagte sejren til den bitre ende.

Wales virkede i løbet af deres første kamp mod Schweiz overmatchede, schweizerne havde rigeligt med chancer igennem hele kampen, men kampbilledet i kampen passede egentlig godt til waliserne, som har dødbringende kontraspillere i både James og Bale. Hvis Tyrkiet som ventet kommer mest på bolden i dette opgør, så vil der endnu engang være gode muligheder for at waliserne kan suse den anden vej og kreere chancer. Lige som tilfældet er med Tyrkiet, så vil 1 enkelt point for Wales formentlig ikke være nok til videre avancement, hvis Italien som ventet vinder det sidste opgør i puljen mod waliserne.

Spillet
Der er vigtige point på spil i dette opgør! Dette er den, på papiret, nemmeste kamp som begge nationer har tilbage i gruppespillet. Tyrkiet møder Schweiz i sidste gruppekamp, mens Wales møder Italien. I tilfælde at X i dette opgør, vil begge nationer stå med svære betingelser for at sikre sig videre avancement i turneringen, derfor regner jeg med at begge vil gå indædt efter sejren – 3 point her vil stille tyrkerne godt i forhold til avancement, mens 3 point til Wales nærmest med sikkerhed vil sende dem videre. Jeg forestiller mig derfor en mere åben kamp end bookmakerne spår. Vi så i holdenes første gruppekampe, at begge bestemt er mulige at kreere chancer imod, især Wales så svage ud i de bagerste geledder. Kampbilledet til dette opgør, synes jeg også lover godt for mål, Wales kan stå dybt i banen og spille på deres glimrende omstillingsspillere, mens Tyrkiet i forhold til kampen mod Italien vil komme længere frem på banen, og her har de teknisk velfunderede spillere i offensiven, som helt sikkert kan spille sig vej uden om den walisiske defensiv. 6 af Tyrkiets seneste 7 betydende kampe er gået over denne linje, mens vi i et enkelt tilfælde ville have fået indsatsen retur. Wales har ikke i samme grad været involveret i målfester, men 2 af de seneste 3 betydende kampe havde gået gevinst på dette spil, mens kampen mod Schweiz ville have givet os pengene retur. Jeg stiller mig tvivlende over for om nogen af de to mandskaber vil være tilfredse med et X her, det ville holde godt nok holde håbet om avancement i live, men kampene mod Schweiz og Italien i sidste spillerunde ser på papiret sværere ud end denne, så der er god grund for begge mandskaber til at gå efter 3 point! Det skal siges, at det i Baku, hvor kampen spilles, er forventet omkring 30 grader, og det kan potentielt dræne spillerne for energi, og i værste fald gå ud over målscoringen.

Tyrkiet – Wales Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. juni 2021 17:56.

Tyrkiet – Wales Head 2 Head


Skriv et svar