Tyrkiet vs Portugal – 22. jun.

Fodbold EM
Tyrkiet
Portugal
22. jun.
18:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

22. jun.
18:00
Portugal vinder + Over 1,5
Vundet +3,60

Units

4/10
Portugal vinder + Over 1,5 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Portugal var stærke og målsøgende i 1. opgør mod Tjekkiet
  • Tyrkerne spiller med et offensivt udtryk
  • Tyrkerne er ikke synderligt stærke defensivt

Analyse

Portugal var få minutter fra at skuffe i første gruppekamp mod Tjekkiet, men Conceicaos sene scoring afgjorde det for Portugal, der ganske fortjent vandt 2-1. De havde skabt adskillige chancer gennem deres store overtag kampen igenne, og Tjekkiet scoring var nærmest eneste chance. Tjekkerne så ikke gode ud, men det var nok primært Portugals fortjeneste med deres enormt stærke offensiv, der var dynamisk og målsøgende og gjorde betingelserne svære for Tjekkiet med masser af positionsskift.

Portugal er blandt favoritterne til titlen, og det er forståeligt med den trup, hvor Ronaldo stadig har stor impact gennem sin tilstedeværelse, selvom han ikke er lige så hurtig og målfarlig længere, som man tidligere har set. Ronaldo var dog kun et hovedstød på stolpen fra at score, og han har masser af chanceskabende spillere omkring sig, der kan skabe et tryk via forskellige måder.

Portugal kommer til at angribe den kamp for at tage 1. pladsen og måske sikre sig avancement som 1’er allerede efter to kampe, så man kan hvile start-11 i kamp 3 mod Georgien, som er puljens formentligt svageste hold. Tyrkerne var gode mod Georgien – særligt i offensiven, hvor man kreerede masser af chancer, men de tillod også meget, og det kan blive problematisk, når man står overfor så stærk en modstander, som senest besejrede Tyrkiet med 3-1 i VM-kvalifikationen.

Tyrkiet har i Arda Güler fået et nyt stjerneskud, hvilket man så med en perle fra distancen mod Georgien. Tyrkerne har en ganske stærk offensiv, men også fordi de spillet med passion og spiller fremad. Man skabte over 2 på xG mod Georgien, hvor man dog også scorede på frit mål i sidste minut, da georgierne satsede.

Til gengæld havde Tyrkiet store problemer med at holde Georgien fra fadet, og ligesom Tyrkiet, så scorede Georgien også over 2 på xG og skabte særligt i slutfasen et stort tryk, som tyrkerne havde svært ved at afværge, og hvor georgierne brændte flere store chancer bl.a. med en hovedstødsredning på stregen.

Tyrkiet bør spille på X’et for at sikre sig avancement, og det bliver nok defensivt anlagt for deres vedkommende, men jeg tror simpelthen ikke, at Portugal hopper med på den afventende stil, men kommer til at gå efter sejren, og der forventer jeg ikke, at Tyrkiet er stærke nok til at holde stand. Skulle Portugal komme på tavlen, så er tyrkerne nødt til at satse, og det kan de godt tillade sig med 3-1 som samlet målscore inden opgøret.

Jeg synes, oddset bliver flot af at lave denne sammensætning, for jeg har svært ved at se 1-0 som resultat, da jeg tror tendenserne med mange scoringer fortsætter, og Portugal kommer muligvis igen til at vinde på deres kvalitet og store bredde.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar