18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tyrkiet-Italien-11. June 2021 21:00

Units 1/10 Tabt
Tyrkiet vs Italien
Uafgjort – Tyrkiet (+1) i 1. halvleg (EH)
11. juni 2021 21:00
bet365
Tippet til 3.00
Udgivet 11. juni 2021 07:30
Så er vi der! Årets første EM 2021 kamp. Italien har fået lov at åbne showet på legendariske Stadio Olimpico, hvor de vil kunne byde velkommen til 23300 tilskuere. Modstanderen fra Tyrkiet har formentlig ikke mange fans med på stadion, og er erklæret store underdogs i opgøret her.

Tyrkiet har en ganske stærk trup med flere spillere fra europæiske topligaer. Samtidig har deres træner Senol Günes også gjort det fremragende i sine 26 kampe som Tyrkiets landstræner. Her tæller man sejre over Frankrig, Holland og uafgjort mod Tyskland og Kroatien. Der er dog en pæn forskel fra venskabskampe og UEFA Nations League til en EM slutrunde.

Italien har også selv været helt fantastiske under Roberto Mancini, hvor de ikke har tabt en kamp i næsten to år. Op til slutrunden har de vundet hele 8 i streg, og senest en 4-0 sejr over Tjekkiet. Det skal dog nævnes her, at det ikke er mange modstandere de har mødt, der har været i samme form som Tyrkiet er det. Man kan derfor godt forvente at Italien få mere modstand nu.

Italien vil formentlig komme stormene ud til første halvleg med en masse fans i ryggen. De har da også været foran ved pausen i deres seneste 7/8 kampe, og der bør være en god chance for at tilfældet bliver det samme her. Som nævnt ovenfor er det dog et fornuftigt tyrkisk mandskab, der ikke bør lade sig køre over. Italien til at føre med ét mål til pausen, ligner en ganske plausibelt scenarie.

Yderligere analyse…


Tyrkiet – Italien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juni 2021 21:26.

Tyrkiet – Italien Head 2 Head


Skriv et svar