Turneringsvinder – 21. jan. 19:00

Profit
351,9
TBP
111,3%
Hitrate
49,5%
1368 Tips
Soccer icon
| Campeonato Mineiro
Turneringsvinder
Cruzeiro vinder Campeonato Mineiro
Tippet til 3.50
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 13. jan. 20:14

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Campeonato Mineiro. På dansk, Mineiro mesterskabet. Storholdet Atletico MG er favoritter til at løbe med titlen for fjerde gang i træk men Cruzeiro er i fremgang og væsentligt forbedret.

✅ Atletico MG er med i Copa Libertadores kvalen. De første kval-kampe falder sammen med de sidste gruppekampe mens de afgørende Libertadores kval-kampe er rundt om semifinale kampene i Campeonato Mineiro. Her skal Atletico til enten Ecuador eller Colombia. Libertadores er trods alt størst og kan løbe med opmærksomheden.

✅ Cruzeiro er væsentligt forbedre under Ronaldo’s ejerskab. De vandt sikkert Serie B og har forstærket truppen med Serie A og internationalt erfarne spillere.

Campeonato Mineiro består af tre grupper. Atletico MG, Cruzeiro og America MG har hver sin gruppe men møder hinanden på kryds og tværs. Etterne samt den bedste to’er går videre til semifinalerne.

Der er umiddelbart kun tre hold som realistisk har en chance for at vinde Campeonato Mineiro. Atletico MG, Cruzeiro & America MG. Tombonese fra Serie B er her også, og i gruppe med Cruzeiro. De var i finalen for tre år siden men må regnes som best of the rest.

Det er ikke særligt iøjefaldende at Atletico MG har vundet de sidste tre sæsoner. De er det bedste hold på papiret, vandt Serie A forrige år og har en trup med flere store navne. Særligt Hulk (ved at være oppe i årene), Arana, Vargas, Otavio, Zaracho og der er store forventninger til nyankommende Paulinho. Når det er sagt var 2022 et besynderligt år for dem. De var forsvarende mestre og vandt da også Super Cuppen samt Campeonato Mineiro men derfra var der ikke meget at råbe hurra for. En kvartfinale i Copa Libertadores, en 1/16-finale i cuppen og en 8’endeplads i Serie A. Det kostede to trænere jobbet undervejs. Grundet 8’endepladsen skal Atletico spille kval til Copa Libertadores. De møder overkommelige Carabobo over to kampe i slut februar og derefter venter enten en colombiansk eller ecuadoriansk modstander. De kampe er er rundt om Campeonato Mineiro semifinale kampene.

Cruzeiro var en rodebutik indtil Ronaldo købte den i starten af 2022. Gælden blev betalt, transferforbudet ophævet og truppen forstærket. Det resulteret i en sikkert førsteplads i Serie B og nu en status som Serie A klub. Cruzeiro er en storklub men holdet har ikke matchet det i nogle år. Det begynder det så småt at gøre igen. Denne sommer (vinter for os) er truppen forstærket med Serie A/internationalt erfarne spillere som Valdez, Reynaldo, Vital, Ramiro, Wesley, Nikao & Neris. Folk til både forsvaret, midtbanen og angrebet. Der er en anden stemning omkring Cruzeiro i dag og det er noget folk udefra gerne ville være en del af. Stadionet er fyldt igen og der er en stolthed over klubben. Det kan de takke Ronaldo for.

America MG skal nævnes. De havde et meget fint 2022, hvor de var tæt på Libertadores kvalen og kan ligesom Cruzeiro fokusere fuldt ud på Campeonato Mineiro. Truppen er stort set lige den fra sidste sæson, hvor stamspillerne er blevet og fem nye kommet til. De to backs Nicolas & Nino, midterforsvar Wanderson og de to offensive spillere Belmonte & Goncalves. Ingen af dem træder formentlig ind i startopstillingen. America er primært et elevatorhold men to flotte liga placeringer i træk og to gange continentalt fodbold er høsten de sidste par år. Spørgsmålet er om de er kommet for at blive eller om det var en enelig (dobbelt) svale. Til America’s fordel gjorde de et godt træner skifte sidste år ved at hente Vagner Mancini ind. Der var bump på vejen men overordnet set kan de være tilfredse med udfaldet og se frem mod først Mineiro og derefter Copa Sudamericana og Serie A.

Jeg køber at Atletico MG er favoritter og de skal have 50% sandsynlighed. Cruzeiro er dog på vej frem igen, kommer fra et succesfuldt 2022 og har forstærket truppen. Atletico MG skal igennem Copa Libertadores kvalen og den falder sammen tid med afgørende Campeonato Mineiro kampe. Først de sidste i gruppespillet og efterfølgende omkring semifinale kampene. Her skal Atletico MG, forudsat de vinder første kval-runde, en tur til enten Ecuador eller Colombia. En tur på bedste fald 6500km og i værste små 7300km tur/retur. Jeg har svært ved at forestille mig andet end at Atletico MG sender reserverne i kamp i de omkring liggende Campeonato Mineiro kampe. Alt andet lige en fordel for Cruzeiro og America MG. Særligt hvis en af dem møder Atletico MG i semifinalen.

Cruzeiro kan godt trække 30% sandsynlighed for at vinde deres første Campeonato Mineiro i fire år.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Turneringsvinder – Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Turneringsvinder –

Turneringsvinder: Skader og karantæner

: Skader og karantæner

Turneringsvinder – Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Units 3/10
Tippet til 3.75
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. BettingGuru

    Det ser svært ud for Cruzeiro efter et 0-2 nederlag til America MG i første semifinale kamp. I bagklogskabens klare lys, blev America nok undervurderet. Stabiliteten på holdet og de mange gengangere kan sikre dem et godt 2023.