Turks- og Caicosøerne vs Bonaire – 3. juni 2022 22:30

Profit
283,2
TBP
112,6%
Hitrate
49,5%
965 Tips
Fodbold icon
CONCACAF Nations League C Grp. 1 | 2022/2023
Turks- og Caicosøerne vs Bonaire
Turks- og Caicosøerne 1X
Tippet til 1.80
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 1. jun. 09:01

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

 1. Der er dømt mikroput møde når Turks og Caicosøerne tager imod Bonaire. Turks- og Caicosøerne har dog den fordel at de er medlem af FIFA og derfor spiller regelmæssigt.
 2. Bonaire spiller sin første landskamp siden oktober 2021 og blot sjette på 3 år. Turks og Caicosøerne har spillet to alene i maj 2022 (vandt en og tabte en til Bahamas).
 3. Som følge heraf har Turks mere international erfaring. Selvom begge taber langt flere end de vinder, har værterne gode chancer for at starte Nations League med point.

Vi er helt nede i det allernederste lag af international fodbold når mikroputterne fra Turks og Caicosøerne og Bonaire spiller. Landene har 57,000 (Turks) og 25,000 indbyggere.

Der er dog en afgørende forskel her som bliver tillagt for lidt betydning. Turks er medlem af FIFA og spiller derfor VM kval og selvfølgelig Concacaf kampe. Bonaire er kun medlem af Concacaf og sidder derfor over det meste af året. De spiller tilmed meget få træningskampe (kun én siden 2015 – oktober 2021) og spillerne har derfor begrænset international erfaring.

Fælles for begge er at majoriteten af spillerne er født og opvokset på øerne. Turks har dog et par mand i de lavere amerikanske rækker og fik for første gang i år et hold med til Concacaf Club Shield (Lig med Europa League). Her repræsenterede Sharks Fc øerne og var i gruppen med Bonaire’s tophold Rincon. De blev sidst og næst sidst i gruppen men Sharks Fc vandt det indbyrdes opgør 3-1.

Det er begrænset med info om kampe af denne størrelse men jeg har svært ved at se hvorfor Turks skal være pæne underdogs mod et hold som sjældent spiller, kommer fra en meget lille nation og hvis største hold tabte klart til Turks’s bedste hold.

Turks skal have større chancer for point end oddset indikere.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Turks- og Caicosøerne – Bonaire Odds


Turks- og Caicosøerne – Bonaire Head 2 Head


Flere Tips

10. jun.
Units 4/10
Tippet til 4.80
21:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.20
21:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 6.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

 1. Urelateret til denne kamp, har Grønland søgt om optagelse i Concacaf.

  Hvis deres ansøgning bliver godkendt, skal de blandt andet spille imod nationer som disse to og Saint Vincent og Grenadinerne. En udebanetur på små 6600km til sidste nævnte. Det er cirka afstanden fra København til Chicago.

  Det kræver nok lidt tilvæning at gå fra et arktisk til et tropisk klima. 🙂

  Betting wise bliver det ekstra interessant hvis det går igennem. Selvom modstanderne i nederste seedningslag er ringe, er det en helt ny og anderledes scene de skal ud på.

  Grønland har ikke spillet en landskamp siden 2017, hvor de deltog i Island Games. Der vandt de deres gruppe, den efterfølgende semifinale kamp men tabte finalen 6-0 til Isle of Man. Modstanderne var øer som Gotland (Sverige), Western Isles (Scotland), Frøya (Norge) & Menorca (Spanien) og selvfølgelig Isle of Man (England). Mon ikke de skal bruge et år eller to på at finde sig selv til rette i Concacaf.

Skriv et svar