18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 84,6
TBP 107,5%
Hitrate 47,9%

Tuerkguecue Muenchen-Borussia Dortmund II-26. September 2021 13:00

Units 2/10 Tabt
Tuerkguecue Muenchen vs Borussia Dortmund II
Dortmund II AH -0,25
26. september 2021 13:00
ComeOn
Tippet til 2.12
Udgivet 23. september 2021 10:48
Tyskland, 3. Bundesligaen
Turkgucu Munchen har gjort det hæderligt indtil videre men ny træner er ankommet på bagkant af en skidt periode. Dortmund II offensivt anlagt og med en spændende trup.

Turkgucu Munchen startede sæsonen fint med fem ubesejret kampe men siden er tre af fire tabt. Spillet har ikke været imponerende med ligaens femte laveste xG og sjette højeste xGA, på trods af deres midterplacering. Det har resulteret i et trænerskifte og ind er kommet ingen ringere end Peter Hyballa. Hans tid i Esbjerg kan være misvisende men han trækker et spor af dårlig mandskabspleje efter sig, og holder sjældent længe i de klubber han er i. Indenfor de sidste fem år har han været i seks forskellige klubber. Udover halvanden sæson hos DAC i Slovakiet, har de tre seneste ikke været længere end 5 måneder. Han virker umiddelbart ikke som træneren der skal løfte Turkgucu Munchen udaf en mindre spillemæssig krise eller forbedre deres underliggende stats.

Dortmund II har spillet sig op som sub-top hold efter de første ni kampe. Truppen består af det bedste ungdommen har at give i klubben samt tre mand over 25 år. De fleste 2. hold i Tyskland har ældre spillere til at støtte de unge drenge. For Dortmund II's vedkommende er det Dams, Hober & Pfanne der alle har senior erfaring fra 3. Bundesligaen. Dams og Pfanne udgør deres defensive akse som midterforsvar og 6'ere. De har formentlig været en medvirkende årsag til at Dortmund II ni mål ind. Offensiven har været sprudlende med 15 mål indtil videre og med ligaen femte højeste xG.


Turkgucu Munchen er spille og resultat-mæssigt nede i øjeblikket. Med en ny træner tager det formentlig en kamp eller to før aftalerne er på plads og selvtilliden genopbygget men at træneren er Hyballa øger ikke lige frem optimismen for deres chancer. Dortmund II er et ungt hold og er oprykkere til 3. Bundesligaen. De kan ikke rykke højere op og kampene er primært kamp-træning mod senior spillere, inden de rykker op åp 1. holdet eller skal videre i deres karriere. Det ser dog ikke ud til at begrænse dem indtil videre, og med flere gode resultater i bagagen har de gode chancer for at bygge videre på den fine sæson start mod et Turkgucu Munchen der skal finde sig selv igen.

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Tuerkguecue Muenchen – Borussia Dortmund II Odds


Tuerkguecue Muenchen – Borussia Dortmund II Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar