18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Troyes-Paris SG-7. August 2021 21:00

Units 1/10 Tabt
Troyes vs Paris SG
Paris SG vinder til nul
7. august 2021 21:00
bet365
Tippet til 2.10
Udgivet 7. august 2021 00:47
Oprykkerne fra Troyes tager mod kæmpefavoritterne fra Paris Saint-Germain i første spillerunde af Ligue 1. Selvom PSG ikke formåede at vinde mesterskabet i sidste sæson, er de stadig kæmpe favoritter til at hjemtage mesterskab i denne sæson. Deres mandskab ser absolut også forstærket ud med tilgange af navne som Donnarumma, Sergio Ramos, Hakimi og Wijnaldum – og nu også hæftige rygter om Messi! Det kunne være voldsomt. Nok om det…
Troyes vandt Ligue 2 i sidste sæson og er tilbage i Ligue 1 for første gang siden de rykkede ned i 2018. Troyes har haft en blandet opstart med blot en sejr i seks træningskampe. Selvom man ikke skal lægge for meget i træningskampe, så må det alligevel være bekymrende for oprykkere, da modstanderne ikke har været af højeste kvalitet, men hold fra henholdsvis Ligue 1 og Ligue 2.
PSG er hårdt ramt af skader og fravær – særligt på de offensive positioner, hvor både Mbappe, Neymar og Di Maria forventes ude af opgøret. Det ligner at Draxler, Icardi og unge Kalimuendo skal forsøge at løfte den tunge arv i front. Defensivt har Pochettino større grund til optimisme, selvom både Sergio Ramos og Marquinhos er ude. Bagkæden forventes at bestå af Hakimi, Kehrer, Kimpembe og Diallo, hvilket bør være rigeligt til at holde et oprykkerhold fra fadet.
Selvom PSG er hårdt ramt af skader, så er der stor forskel på et hold, der forventes at vinde mesterskabet og et hold, der skal kæmpe for at overleve.

Troyes – Paris SG Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 8. august 2021 01:48.

Troyes – Paris SG Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar