18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -12,2
TBP 94,3%
Hitrate 35,6%

Troyes-Monaco-29. August 2021 13:00

Units 5/10 Vundet
Troyes vs Monaco
Over 2.5 mål
29. august 2021 13:00
888
Tippet til 1.90
Udgivet 26. august 2021 08:51
Monaco kreerede mange chancer og scorede 2 i onsdagens CL-kvalkamp. Uheldig elimination, og de 120 mins + Ukraine-rejsen kan hæmme, men det gode offensivspil bør give gejst efter 3 kampe i træk uden scoring. Med blot 1 point for tre runder i L1 er monegaskerne i hvert fald nødt til at blæse til angreb. Oprykker Troyes har vist offensivt mod i de første runder, og topscorer Touzghar, der egl var på vej væk, har nu forlænget sin kontrakt.

Chancevurdering for Over/Under 2,5 mål: 55-45.

I sidste uge spillede Troyes 1-1 i Strasbourg i en dejlig fodboldkamp med masser af chancer i begge ender. Troyes var desværre oppe mod en fantomkeeper i Sels. Her er det værd at bemærke at Monaco er svækket på målmandsposten i forhold til sidste sæson; stærke Lecomte er sendt til Spanien, og førstemand er i stedet sommertilgang Nübel. En usikker førstemand; tyskeren har begået diverse fejl her i sæsonstarten.

Der er også usikkerhed i midterforsvaret hvor træner Kovac zig-zagger mellem at stille med to og tre mand, og hvor Disasi, Maripan og Badiashile skiftes til at spille dårligt. Hvilket har smittet venstre back/wingback Caio der begik en kæmpestor, målkostende fejl i seneste weekends 0-2-tab mod Lens. Til gengæld var Caio god offensivt mod Shakhtar onsdag. Højreback Sidibé var forsvarets klart bedste mod Shakhtar; bremsede mange kontraangreb før de blev farlige – men han udgik med skade og må regnes som tvivlsom mod Troyes. Hans afløser Aguilar har haft en tung sæsonstart og begik selvmål i Ukraine.

Defensiven så ellers generelt bedre ud i onsdagens CL-kval-returkamp hos Shakhtar (i Kharkiv/Nordøst-Ukraine); men de defensive, langbold-spillende ukrainere formåede alligevel at score een gang i den ordinære kamp samt endnu et mål i den forlængede. Nok til kvalifikation efter 0-1-sejren i Monaco i forrige midtuge.

Monaco-offensiven kørte stadig ikke på alle cylindre i Ukraine – for mange chancer blev brændt (især Volland var en synder) – men spillet var godt, og angriber Ben Yedder stemplede endelig ind i 20/21 med to mål.

Nu må monegaskerne undvære kreatør Golovin pga karantæne, men jeg vil mene at den unge afløser Diop er mindst lige så god. Der skiftes nok også ud på midtbanen hvor sommerindkøb Lucas har været fast starter i L1-sæsonstarten, men sad på bænken i Ukraine. Han kom ind og havde nogle farlige boldtab, formåede ikke at bidrage med defensiv stabilitet, men hans offensive bidrag har været gode i L1-sæsonstarten.

Turnover i angrebet, af Ben Yedder eller Volland? Sommerindkøb Boadu har stort potentiale, men ser ud til at skulle bruge tid til at akklimatisere sig, så det er i givet fald en svækkelse hvis han starter. Men Ben Yedder spillede kun 75 min i Ukraine, og medmindre han er udmattet, ville det være mærkeligt at bænke ham nu hvor han endelig er oppe i mål-omdrejninger. Han blev startsparet i de første to L1-runder hvor han stadig ledte efter formen ovenpå sommerferien.

Hos Troyes er den angrebsstærke højre wingback Kaboré klar efter karantæne. Venstre wingback Koné er muligvis tilbage efter knægener, men den fleksible offensivmand Ripart gjorde det godt og fremdrivende på pladsen mod Strasbourg; han kan få genvalg.

Målet mod Strasbourg blev sat ind af den 34-årige, men stadig kvikke, angrebsræv Touzghar der efter kampen sagde farvel til supporterne. Alle, også han, troede det var hans sidste kamp for Troyes; han var på vej til en nordafrikansk klub. Men i denne uge blev Troyes og Touzghar pludselig enige om en forlængelse af kontrakten. Positiv nyhed.

I første runde tabte Troyes 1-2 til PSG i en kamp hvor pariserne fik kam til håret. I anden runde blev det til 2-0-tab hos med-oprykker Clermont; Troyes begyndte ellers kampen godt, men fik så rødt kort. Monaco åbnede med en uheldig 1-1 mod Nantes

Troyes har i denne uge styrket forsvarsbredden ved at hente to erfarne midterforsvarere, Rami og Deli, men de når næppe at blive klar til denne kamp (og hvis de er med, må det være et handicap at de ikke kender holdkammeraterne).

Læs mere om de to hold i Ligue 1-sæsonoptakten:
https://www.spilxperten.com/fodbold/ligue-1/frankrig-ligue-1-optakt-til-2021-2022-saesonen

Troyes – Monaco Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 12:59.

Troyes – Monaco Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar