18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Trinidad og Tobago-Montserrat-3. July 2021 03:30

Units 2/10 Tabt
Trinidad og Tobago vs Montserrat
Montserrat vinder eller spiller uafgjort
3. juli 2021 03:30
bet365
Tippet til 2.75
Udgivet 2. juli 2021 14:31
Gold Cup, Kvalifikation. Neutral bane I Florida
Trinidad & Tobago med ny landstræner men uden et par stærke stamspillere. Montserrat en fodbold nation i fremgang og med gode muligheder hér.

Trinidad & Tobago er en fodbold nation på vej ned. De var i mange år oppe omkring 50’ende pladsen i verden men er lige så stillet rykket ud af top 100, og befinder sig i dag som nr 108 i verden. Historisk set har de nydt godt af at flere af spillerne var på de britiske øer men der er færre og færre af dem i dag. Landsholds legenden Angus Eve blev for få uger siden udnævnt til ny landstræner efter de glippede første VM kval og han står overfor sit debut her. Desværre for ham er en håndfuld af de bedre stamspillere fraværende. Det gælder forsvarene Jones (Inter Miami) & Bateau (Mechelen) samt midtbanespillerne Garcia (AEK Athen), Williams (Aguila) & Boucaud (tidligere EFL). De stod bag tre af T&T’s seks mål i VM kvalen. Det betyder sammen tid at hele seks af de udtaget er spillere som er uden en klub til dagligt. Mest bemærkelsværdigt er at fem af dem har været uden en klub i mindst seks måneder efterhånden.


Montserrat har taget store skridt i den rigtige retning de sidste 1-2 år. Det skyldes udelukket at truppen nu er bygget op omkring spillere som er født i England og stadig spiller der i dag. De er skolet i det engelske fodbold system og har en langt bedre taktisk forståelse end de fleste caribiske spillere normalt har. Siden da har de spillet 14 kampe som landshold hvor blot tre er tabt og de var to point fra at spillet sig videre fra deres VM kval gruppe. Truppen’s mest bemærkelsværdige spillere er målmand Brooks-Meade (Cypern), midtbanespillerne Comley (Bolton) & Dyer (Wealderstone) samt angriberne Taylor (Nottingham Forest) & Allen (Halifax). Fælles for alle er dog deres engelske baggrund.

Trinidad & Tobago er fortsat en større nation og når alle er med, et bedre hold end hvad Montserrat kan samle. De kommer dog med afbud og en ny og forholdsvis uerfaren træner skal lede dem under kampen i Florida. Montserrat har vist at de ikke er miniputter i Caribien længere og har større chancer for at holde kampen tættere end oddset indikere.

Trinidad og Tobago – Montserrat Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juli 2021 05:46.

Trinidad og Tobago – Montserrat Head 2 Head


Skriv et svar