Tour Down Under 2024 – 6. etape – 21. jan. 01:50

Profit
91,2
TBP
109,0%
Hitrate
36,6%
371 Tips
Cycling icon
| Tour Down Under 2024
Tour Down Under 2024 – 6. etape
Jhonatan Narvaez
Tippet til 4.00
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 20. jan. 18:20

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Jhonatan Narvaez virker rigtig formstærk, og jeg forventer at han kører med om etapesejren på Mount Lofty, der ikke er så hård som Willunga, de kørte i går nat

✅ Narvaez kan vinde løbet, hvis han vinder spurten (og andre ting flasker sig). Ineos vil gøre dedikeret for det.

✅ Narvaez er på papiret den hurtigste i den type finale, der venter på 6. etape. I al fald burde han være hurtigere end Williams, Onley, Alaphilippe og Yates i den type spurt.

Jeg har Jhonatan Narvaez som etapefavorit foran Stephen Williams, Julian Alaphilippe, Simon Yates og Oscar Onley. Givetvis undervurderer jeg lidt gårsdagens vinder i form af Onley, men det ændrer ikke på min vurdering af Narvaez: Han er min favorit til at vinde på Mt. Lofty, hvis finale bør passe glimrende til Narvaez.

Narvaez er i flyvende form. Det har han været hele ugen, men den bedste finale for ham, er i min optik denne. Han bør være den hurtigste på det flade opløb, så det kræver at han kan holde sig til. Det er ikke nogen nem sag at holde sig helt fremme i det her felt, hvor flere vil angribe for sejren, men Narvaez har rutinen og erfaringen.

Oddset er lige akkurat spændende, synes jeg. Hvis Narvaez skal vinde løbet, skal Williams/Onley ikke blive nummer to (mens Narvaez vinder), ellers skal han ud og vinde mindst ét sekund på de to rivaler undervejs i en indlagt spurt. Han er langt foran både Williams og Onley, når det kommer til etapeplaceringssum, hvilket er det afgørende, hvis de er i samme tid. Så vinder han ét sekund på Onley og Williams undervejs og dernæst vinder etapen, vinder han løbet.

Jeg går dog med et spil på at han vinder etapen. Jeg synes, han har set skarpest ud, og jeg ser ham som den bedste kandidat på den her stigning. Bet365 er ude med odds 4.

Se flere cyklingtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tour Down Under 2024 – 6. etape Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Tour Down Under 2024 – 6. etape

Tour Down Under 2024: Skader og karantæner

6. etape: Skader og karantæner

Tour Down Under 2024 – 6. etape Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Units 3/10
Tippet til 3.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar