Tour de France Femmes 2023 – vinder – 23. jul. 12:15

Profit
116,4
TBP
111,0%
Hitrate
37,0%
389 Tips
Cycling icon
| Tour de France Femmes 2023
Tour de France Femmes 2023 – vinder
Demi Vollering
Tippet til 2.00
Units 2/10
Vundet +2,00
Udgivet 17. jul. 15:05

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Annemiek van Vleuten har vundet Giroen og Vueltaen i år, og vandt i øvrigt alle tre store etapeløb sidste år, men alderen er så småt begyndt at vise sig hos den 40-årige hollænder

✅ Demi Vollering har udviklet sig pænt siden sidste år og har i store træk været årets bedste rytter. Hun vandt blandt andet Ardenner-triplen og var den stærkeste i Vueltaen

✅ Demi Vollering slog Annemiek van Vleuten på enkeltstarten ved de nationale mesterskaber, og netop enkeltstarten bliver afgørende i årets Tour

Der er lagt op til en uhyre spændende udgave af Tour de France Femmes. 40-årige Annemiek van Vleuten stiller op som forsvarende mester, og hvis hun vinder, kan hun lave Grand Tour-triplen for andet år i streg. Hun har nemlig allerede vundet både Giro og Vuelta.

Men der er tegn på at Annemiek er ved at falde en anelse i niveau. I Vueltaen var det Demi Vollering, der så stærkest ud, men – ifølge Vollering og holdet – Movistar kørte fuld smadder, mens Vollering var ude for at tisse af, og dermed endte de med at vinde 1 minut og 4 sekunder på Vollering. På sidste etape formåede Vollering at sætte van Vleuten, men van Vleuten endte med at vinde løbet med ni sekunder. I Giroen vandt Annemiek van Vleuten uden alt for mange dikkedarer, men her var Demi Vollering ikke med.

Præstationen op ad Lagos de Covadonga i La Vuelta, gør at jeg går med Demi Vollering som min relativt klare favorit her i løbet. Tour de France Femmes skal i år afgøres på Tourmalet (Bagnères-de-Bigorre) der er 17,1 kilometer lang og stiger med 7,5 % i snit. Dagen efter venter en enkeltstart i Pau. Der køres ekstremt få enkeltstarter hos kvinderne, men ved de nationale mesterskaber vandt Vollering den interne duel mod Annemiek van Vleuten.

Annemiek van Vleuten er en mester og en væddeløber. Hun kan vinde på flere forskellige måder. Og hvor hun før var lidt alene i bjergene, har Movistar i år opgraderet med Liane Lippert, ligesom hun har Emma Norsgaard på flad vej. Det er ikke et hold, der er på niveau med Vollerings SD Worx, men de er stærke.

I den direkte duel vurderer jeg, at Vollering er stærkest, men Annemiek van Vleutens store styrke har også altid været, at hun ikke er bange for at køre udefra – og når hun rammer sine bedste dage, er hun ufattelig svær at følge.

De øvrige rivaler er et stykke efter, meget lig det billede vi ser i mændenes Tour de France. Det står mellem de her to. Jeg har 53 % på Vollering. To units.

2,00 – Bet365, PokerStars, Betfair

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tour de France Femmes 2023 – vinder Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Tour de France Femmes 2023 – vinder

Tour de France Femmes 2023: Skader og karantæner

vinder: Skader og karantæner

Tour de France Femmes 2023 – vinder Head 2 Head

Flere Tips

25. jul.
01:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
26. jul.
Units 1/10
Tippet til 1.96
20:45
Units 1/10
Tippet til 2.22
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar