Tour de France Femmes 2023 – antal etapesejre – 23. jul. 12:15

Profit
51,4
TBP
105,7%
Hitrate
36,1%
337 Tips
Cycling icon
| Tour de France Femmes 2023
Tour de France Femmes 2023 – antal etapesejre
Charlotte Kool over 0,5 etapesejre
Tippet til 1.72
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 22. jul. 23:54

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Charlotte Kool var for et år siden leadoutrytter for supersprinteren Lorena Wiebes – nu er hun Wiebes’ største rival i Tour-feltet

✅ Kool kommer til Tour de France med fire sejre i Baloise Ladies Tour. I det hele taget har hun vundet 11 gange i denne sæson.

✅ Nok så vigtigt: Hun har spurtet mod feltets hurtigste rytter – Lorena Wiebes – fire gange i denne sæson, og har vundet to af gangene.

Der er som jeg ser det, tre sprinteretaper i årets Tour de France: 3. etape, 5. etape og 6. etape. Her skal feltets hurtigste ryttere dyste mod hinanden: Lorena Wiebes, Charlotte Kool, Elisa Balsamo og Chiara Consonni. Der er andre hurtige folk – fx Marianne Vos – men blandt de rene sprintere er vi ude i de fire. Med til historien hører at Elisa Balsamo kun lige er kommet tilbage, og vi kender ikke hendes niveau.

Wiebes og Kool har været niveauer over de øvrige. Det bør stå mellem de to. Kool var leadoutrytter for Wiebes i sidste sæson, men efter Wiebes’ skifte til supermagten SD Worx, er Kool nu den primære sprinter. Og hun har leveret flot med et to-cifret antal sejre i denne sæson. Lorena Wiebes har ikke helt lige så mange sejre, men kører også på et hold, hvor ansvaret skal fordeles mellem en håndfuld ryttere – omvendt er Kool den primære kanon på de flade etaper på sit hold.

De har mødt hinanden fire gange i denne sæson i en spurt: Wiebes har vundet to af spurterne, mens Kool har taget to af dem. Seneste spurt er dog tilbage i april i Scheldeprijs.

Lorena Wiebes er den hurtigste rytter. Men Charlotte Kool er ikke langt fra i fart, og jeg synes, at dsm-holdet har det bedste leadout-tog, hvilket kan gøre forskellen. Jeg holder Wiebes som favoritten i de enkelte spurter, men Kool er ikke uden en chance.

Hvis Wiebes får momentum fra start kan det blive svært, men til prisen ser jeg det nu ret sandsynligt at Kool får mindst én triumf med hjem. Det kan dog sagtens ske, at Wiebes har medvind fra første færd: hun har forbedret sig markant i de hårde afslutninger, hvilket gør at hun kan være i spil til sejren på 1. etape, hvor jeg ikke forventer at se Kool.

Men det er måske lidt på bekostning af sin fart i de rene spurter? Jeg er meget spændt på det. Det er især 3. og 6. etape, jeg vurderer, er gode for Kool, mens hårdheden på 5. etape kan tippe den endnu mere over i Wiebes’ favør.

Jeg har omkring 62 % på at Kool nupper én triumf (eller mere) i årets Tour de France. Jeg smider to units afsted.

Bet365 betaler odds 4,50 for at Kool vinder to sejre eller flere. Det synes jeg også er pænt: Sprintere lever ofte af momentum, og vinder hun først den første massespurt, kommer det til at give medvind på de efterfølgende. Der er dog ikke andre steder med odds på det udfald.

1,72 – Bet365
1,71 – Bet25

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tour de France Femmes 2023 – antal etapesejre Odds

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Forventede startopstillinger Tour de France Femmes 2023 – antal etapesejre

Tour de France Femmes 2023: Skader og karantæner

Ingen data.

antal etapesejre: Skader og karantæner

Ingen data.

Tour de France Femmes 2023 – antal etapesejre Head 2 Head

Flere Tips

11. dec.
Units 1/10
Tippet til 1.79
Units 4/10
Tippet til 3.10
13. dec.
Units 3/10
Tippet til 1.77
Vis flere

Skriv et svar