Tottenham vs Luton – 30. mar. 16:00

Fodbold Premier League
Tottenham
Luton
30. mar.
16:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

30. mar.
16:00
Under 4 (AH)
Vundet +3,44

Units

4/10
Under 4 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Målrige mandskaber, men en voldsom pre-linje
  • Tottenham hjemme har ofte besvær med at åbne kompakt modstander
  • Luton i hård nedrykningskamp vil gå efter et point

Analyse

Indrømmet, det er en kamp, der kan ende med at eksplodere og give 8 mål, men jeg synes, det er voldsomt, at pre-linjen skal hedde 4, selvom det er to hold, der spiller med meget offensive udtryk, og som gerne vil fremover isen. Der er nemlig undtagelser, og det er trods alt kun henholdsvis 6 og 8 gange, at holdene er gået over linjen i denne sæson, mens de 16 og 15 gange er gået under. Det kan naturligvis blive ekstra offensivt, når to mandskaber med et angrebsivrigt udtryk mødes, men Luton har tidligere vist, at de kan forsvare og gerne vil gå med en mere kompakt stil mod de bedste hold.

Hjemme mod Liverpol holdt man en 1-0-føring frem til overtiden, på Old Trafford tabte man kun 1-0 til United, mens man også førte 1-0 hjemme mod City frem til minut 60, hvorefter man tabte 2-1. I det omvendte opgør blev kampens ganske vist ødelagt af et rødt kort til Bissouma i 1. halvlegs overtid, men frem til da stod det 0-0 og trods store brændte Tottenham-chancer, så holdt Luton dem stangen i de første 45 minutter, men tabte alligevel 1-0.

Luton er et point fri af stregen, og selvom de ynder at spille offensivt, så tror jeg, de kommer til at stå lavt i dette opgør og gå benhårdt på omstillinger. Der er ingen tvivl om, at et enkelt point vil være en sejr for Luton, og derfor kommer man også til at forsvare hårdt fra 0-0. Tottenham har mange gange haft besvær med at lirke kompakter defensiver op, når de spiller på eget græs, og man scorer utroligt nok flere mål på udebane end hjemme på det nye stadion.

Det skyldes sandsynligvis, at man står bedre i åbne kampe, og sådan en kan det da også blive, hvis Luton ikke lykkes defensivt. Det gode ved denne enormt høje linje er, at vi kan ende med en 3-0-føring til Spurs, hvor kampen så vil dø ud, og hvor vi alligevel vil holde os under linjen. Tottenham har på hjemmebane kun været over linjen 3 gange, mens 9 kampe er gået under ud af de 14 kampe.

Der er ikke nævneværdige fravær. Luton er uden angrebsreserve Adebayo, men ellers har begge hold deres offensive esser klar. Det kan blive et festfyrværkeri, men værdien er på under med så høj en linje.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar