18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Torpedo Zhodino-FC København-29. July 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
Torpedo Zhodino vs FC København
FC København -1.50 (AH)
29. juli 2021 19:00
Mr Green
Tippet til 2.25
Udgivet 29. juli 2021 04:26
FC København er rejst til Belarus for at spille returopgør mod Zhodino, efter de vandt det første opgør med 4-1 i Parken. Der er ikke den store nødvendighed for, at tage en storsejr med hjem, men Thorup bør alligevel bruge denne kamp, som en kærkommen mulighed for at banke selvtillid ind i truppen.

Vi vil garanteret se rotationer for FC København, men f.eks. vil det give god mening, at spille Khocholova og Nelsson sammen i denne kamp, så de er klar til weekendens kamp mod OB. Da Boilesen har karantæne i Superligaen, vil han formentlig også starte og derfor står man med en rigtig stærk bagkæde, da det enten bliver Diks eller Ankersen på højreback.

I sidste weekend startede Pep Biel ude, ligesom Jens Stage også gjorde det. Derudover starter næppe både Falk, Zeca, Lerager, Wilczek og Daramy ude.

Zhodino viste at de ikke var meget værd i det omvendte opgør. Det var ganske nemt for FCK at skabe deres chancer, og når Zhodino ovenikøbet er tvunget frem i dette opgør, og dermed bør opgive mere plads, kan det blive nemmere for FCK at komme frem.

Torpedo Zhodino – FC Ku00f8benhavn Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 29. juli 2021 21:32.

Torpedo Zhodino – FC Ku00f8benhavn Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar