18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Torino-Lazio-23. September 2021 18:30

Units 1/10 Tabt
Torino vs Lazio
Over 2,5 mål
23. september 2021 18:30
LeoVegas
Tippet til 1.78
Udgivet 23. september 2021 08:50
Immobile bomber derudaf i Serie A, men desværre ser det ikke ud til at være nok for hovedstadsklubben. Problemerne med defensiven virker tiltagende, og Lazio er simpelthen ikke skarpe nok til at holde cleansheet.

Senest måtte de ud i et 2-2 opgør mod Cagliari på hjemmebane, og før det tabte man med 2-0 til AC Milan på udebane. De venter endnu på et rent bur i hovedstaden og det kommer næppe mod Torino.

Torino er nemlig kommet fint igang med målscoringen i Serie A, hvor man har scoret i alle kampe indtil videre og vinder 4-0 og 1-0 i deres to seneste. På trods af Zaza og Belotti er ude bør de kunne klare sig. Det åbner for en andeledes konstellation med Sanabria, Brekalo og Praet foran, som giver noget mere bevægelse. Det er formentlig fint i denne kamp, hvor det er nogle tunge stoppere de skal løbe med hos Lazio.



Med tanke på Immobiles målform, så er det dog svært at se, at Lazio ikke skulle kunne banke et mål eller to ind på hjemmebane. Generelt ligner det en åben skudveksling mellem de to mandskaber. Ligesom det har været i de sidste tre kampe mellem Sarri og Juric, hvor der i alt er faldet 11 mål.

Torino – Lazio Odds


Torino – Lazio Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar