18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Torino-Benevento-23. May 2021 20:45

Units 2/10 Tabt
Torino vs Benevento
Andrea Belotti scorer når som helst
23. maj 2021 20:45
Udgivet 21. maj 2021 13:32
Kamp: Torino-Benevento
Tip: Andrea Belotti scorer når som helst
Odds: 2.40
Bookmaker: Bwin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . .. . . .

Sidste runde i Serie A. Torino er sikret endnu en sæson mens Benevento er rykket ned. Gæsterne kommer nok demotiveret til Torino og det kan målræven Andrea Belotti få glæde af.

Torino har haft en skuffende sæson. På trods af et af de største budgettet, udenfor top holdene, var de først sikre endnu en sæson i næst sidste runde. Topscoren er endnu engang Andrea Belotti, der med sine 13 mål. Angriberen spiller fast i front og er holdets straffesparks skytte. De 13 mål er et par mål under hans normale snit men han har gode chancer for at komme på tavlen mod Benevento.

Benevento rykkede ned sidste runde og det har resulteret i en straf aktion fra ejeren. Spillerne skal tage bussen til Torino, i stedet for at flyve. En bustur på 12-13 timer. Hvis det ikke var demotiverende for et hold som allerede er rykket ned, er de trætte ben og krop efter en lang tur nok til at svække dem yderligere. Hele 15 mand har kontraktudløb denne sommer, og står til at forlade klubben. Derudover også træner Inzaghi. Man kan ikke fortænke dem at være fuldstændigt ligeglade med denne kamp.

Andrea Belotti har bevist sin målnæse de sidste mange sæsoner. Denne har været skuffende for ham og Torino men de har gode muligheder for at lukke sæsonen med en sejr. Endda en stor sejr. Mon ikke Andrea Belotti igen er ivrig for at scorer og endda mod et demotiveret hold der set over hele sæsonen har haft den anden ringeste defensiv.


Torino – Benevento Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Torino
Benevento
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 23. maj 2021 20:40.

Torino – Benevento Head 2 Head


1 kommentar

  1. Belotti starter desværre ikke ind. Det gør Zaza tilgengæld og angriberen står i 3,10 for at scorer når som helst hos Bwin.

Skriv et svar